Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hosting website kosten

Hosting website kosten
MijnHostingPartner

Hosting website kosten

Als je op deze pagina bent beland, is de kans groot dat je op zoek bent naar informatie over het opzetten van je eigen website. Ook al is dit de laatste jaren stukken gemakkelijker geworden met de opkomst van totaaloplossingen als Wordpress website hosting, plug-ins en complete hosting pakketten, zijn er nog steeds een aantal dingen die nog niet helemaal helder zijn voor de meeste mensen. Wil je weten hoeveel hosting website kosten zijn? En waar je allemaal rekening mee moet houden wanneer je kiest voor een hosting pakket voor jouw website? Lees dan verder.

Hoeveel zijn hosting website kosten?

Wanneer je een nieuwe website wilt opzetten heb je de keuze uit honderden verschillenden providers en pakketten. Aan de ene kant is dat erg fijn, je kunt zo namelijk de beste keuze maken voor jouw wensen, maar aan de andere kant is de kans ook groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom geven we je hier een aantal korte richtlijnen qua hosting website kosten bij MijnHostingPartner.nl:

  • Voor beginnende websites hebben wij het totaalpakket van €23,94 ex btw per jaar

  • Heb je meer dan één website? En wil je deze op dezelfde hosting account? Dan kan dit bij MijnHostingPartner.nl op het totaalpakket tot maximaal 5 domeinnamen. Je betaalt dan alleen de domein registratie kosten.

  • Wil je meer snelheid uit je hosting dan hebben wij ook het SSD hosting pakket van €39,94 ex btw per jaar. Hier staat je website op de laatste SSD schijven.

Waar moet je rekening mee houden bij de aanschaf van een pakket?

Naast deze standaard hosting kosten voor een website zijn er nog meer zaken waar je rekening mee moet houden. Het spreekt namelijk voor zich dat hoe meer mogelijkheden jouw website nodig heeft, hoe meer je daarvoor betaalt. Sommige websites gebruiken namelijk meer schijfruimte dan anderen, of hebben veel meer bezoekers die data opvragen. Daarom kun je bij elke webhosting provider voor verschillende pakketten kiezen, elk met hun eigen specificaties.

Je wilt bijvoorbeeld een website voor je lokale bedrijf, waar je alleen een aantal simpele teksten op wilt zetten voor uitleg en contact met je onderneming. En omdat je lokaal werkt, komen er misschien 1000 bezoekers per maand op je website. Voor zo'n website is niet veel ruimte nodig, en vaak kom je er wel met een van de simpelere hosting pakketten. Verwacht je veel meer bezoekers? Dan zul je waarschijnlijk voor een uitgebreider pakket moeten gaan of moeten kijken naar een eigen VPS.

Belangrijk is om te beseffen dat je vrijwel altijd kunt upgraden. Je kunt dus beginnen met een simpel pakket, en als je merkt dat je website erg hard groeit, kun je upgraden naar een pakket met meer mogelijkheden. Zo kan je altijd blijven groeien.

Als laatste is er nog één ding wat de hosting website kosten beïnvloedt: de service die je krijgt. Wanneer je kiest voor MijnHostingPartner.nl dan bieden wij uitstekende support via de online chat en het ticketsysteem. Door geen telefonische helpdesk te hebben kunnen wij de kosten zo besparen.