Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Lets Encrypt certificaten

Lets Encrypt certificaten
MijnHostingPartner

Lets Encrypt certificaten

Let’s Encrypt wordt nu ondersteund bij webhost MijnHostingPartner.nl!

Dit is een gratis SSL certificaat die geactiveerd kan worden op je website. Zo kan je voor een budget minded website toch ervoor zorgen dat het welbekende groene slotje zichtbaar is in de browser balk. Dit geeft jouw website een vertrouwd uiterlijk en zorgt ervoor dat gegevens die ingevoerd worden versleuteld over de lijn gaan.

 

Lets Encrypt certificaten

 

 

Het wordt steeds belangrijker om een SSL certificaat te hebben op je websites, Firefox en Google Chrome hebben sinds 2017 een melding Niet Veilig wanneer je gegevens invoert op een website die niet gebruik maakt van SSL. Dit schrikt natuurlijk direct af wanneer je een bezoeker op je website hebt. Het is daarom erg belangrijk om een certificaat actief te hebben op je webhosting.

 

Naast de veiligheid en het vertrouwen wat je uitstraalt is een SSL certificaat ook een punt wat meegenomen wordt in de Ranking van zoekmachines zoals Google. Met gebruik van een SSL certificaat zal je verschil zien in je resultaten.

 

Lets Encrypt is makkelijk te installeren via het control panel, hoe je dit installeert kan je in de kennisbank inzien. Hier hebben we een uitgebreid artikel gemaakt wat de stappen uitlegt aan de hand van screenshots. Zo kan je in één oog opslag zien welke stappen je moet volgen.

Het certificaat actief maken in je control panel is vaak niet voldoende om ervoor te zorgen dat je gelijk gebruik maakt binnen je website van SSL. Je moet nog wel je website geschikt maken voor SSL. Denk hierbij aan plaatjes en links die in plaats van http via https ingeladen moeten worden.

Ook moet je de website automatisch naar de https versie van je website. Dit kan bij MijnHostingPartner.nl via het web.config bestand. De redirect code is hiervoor aan te zetten.