Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Betrouwbare website

Betrouwbare website
MijnHostingPartner

Betrouwbare website

Een betrouwbare website

 

Met een onlinedienst aanbieden is het belangrijk om klanten zekerheid te geven wanneer er een bestelling kan worden geplaatst. Die zekerheid kan je op een aantal manieren geven. Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden, je wilt namelijk dat klanten met gerust hart van je website gebruikmaken!

 

Het SIDN heeft een onderzoek gedaan naar de top 5 punten wat verschil maakt in de betrouwbaarheid van je website hosting. Dit geeft een idee wat je stappenplan moet zijn wanneer je een website aan het opstarten bent of verbeteringen wilt maken aan je bestaande.

 

1. Reviews

Reviews zijn de ervaringen van gebruikers die een dienst hebben afgenomen en een korte samenvatting geven met een score op een vergelijkingssite.

 

Betrouwbare websiteEr zijn verschillende opties hiervoor beschikbaar en ze hebben hun plus en minpunten. MijnHostingPartner.nl maakt gebruik van Kiyoh reviews waar wij goede ervaringen mee hebben. 62 % van de consumenten kijkt namelijk eerst naar de reviews voordat er een aankoop wordt gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

2. Betaalmethodes

De manier waarop betaald kan worden bij een webshop is uiterst belangrijk, de meest vertrouwde manier is binnen Nederland iDEAL. Zorg ervoor dat dit ondersteund wordt. 57% van de consumenten let hierop wanneer je in Nederland producten gaat aanbieden. Andere betaalwijzen zijn bijvoorbeeld PayPal of een creditcard.

 

3. Vestigingsland en domeinnaamextensie

Als je in Nederland je diensten aan wilt bieden dan is het natuurlijk logisch dat je het .nl domeinnaamextensie als hoofdsite te gebruiken. Nu met een tijdelijke actie bij MijnHostingPartner.nl als webhost heb je al een .nl domein voor 2.50 ex btw! Vermeld ook het adres van je bedrijf op je website zodat dit in te zien is door de klant.

 

4. Foutmeldingen

Foutmeldingen op je website kunnen een directe negatieve invloed hebben. Logisch gevolg als de website niet bereikbaar is. Voor veel foutmelding en stappen kan je snel terecht met onze stappenplannen in de kennisbank.

 

5. SSL certificaat

Met online diensten aanbieden is het vanzelfsprekend dat je een SSL certificaat aanschaft om jou en je gebruikers te beschermen. Je hebt namelijk de verplichting om de gegevens die klanten bij jou opgeven veilig te ontvangen en op te slaan. Gebruik ook altijd een sterke wachtwoord policy en denk na over veiligheid.

 

Als je de bovenstaande punten toepast zorg je ervoor dat de goede basis is gelegd om de betrouwbaarheid van je website te verbeteren.

 

Zie ook het originele artikel van het SIDN.