Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webshop Hosting

Webshop Hosting
MijnHostingPartner

Webshop Hosting

Wat heb je nodig voor Webshop Hosting?

Bij MijnHostingPartner.nl krijgen we vaak de vraag wat je precies nodig hebt om een Webshop te beginnen op onze Webhosting. Er zijn hier veel manieren om dit te bereiken. Zo heb je de keuze uit een groot aantal eCommerce systemen zoals nopCommerce Hosting en PrestaShop. Deze werken net allemaal iets anders en heb je de keuze welke jij het fijnst vind werken. Wij raden aan om even jezelf te oriënteren en in te lezen welke methode te gebruiken en welke het beste aansluit voor de plannen die jij hebt voor je Webshop. Het is ook mogelijk om een aantal eCommerce oplossingen uit te proberen bij de Webhosting van MijnHostingPartner.nl, aangezien je een ongelimiteerd aantal subdomeinen aan kunt maken in het Control panel. Zo kan je eerst testen en op basis daarvan je uiteindelijke beslissing maken.

Keuzes bij jouw Webshop Hosting

We hebben bij MijnHostingPartner.nl een aantal verschillende pakketten en daarnaast ook nog verschillende addons. Wanneer je een nopCommerce website wilt hosten dan kan je het beste gebruikmaken van een ASP.NET core Hosting pakket. Als je gebruik wilt maken van PrestaShop of Magento dan kan je het beste voor een SSD Hosting pakket kiezen. Dan heb je alle mogelijkheden voor PrestaShop Webhosting of WordPress Webhosting. Met deze pakketten beschik je over de laatste stabiele PHP Hosting versies, zodat je veilig aan de slag kunt en je het beste uit je Webshop haalt.

Ook hebben wij een eigen eCommerce oplossing gemaakt die een uitstekend resultaat geeft en snelle websites. Wil je dit eens proberen? Meld je gratis aan voor 2 weken:

https://mijnWebshoppartner.nl/product/informatie/mwsp-demo-pakket/

 

Ruimte en specificaties van een Webshop

Met een Webshop is het belangrijk dat je bereikbaar bent en genoeg ruimte hebt voor de artikelen die je wilt verkopen. Bij MijnHostingPartner.nl ben je altijd bereikbaar met de email Hosting, of het nu op je telefoon of Outlook is. Zo kan je snel reageren mocht er een order geplaatst zijn en blijf je altijd goed op de hoogte van je Webshop. Je beschikt met de standaard pakketten over 25 GB ruimte. Dit is de totale ruimte en daar valt de mail ook onder. Hier heb je vaak genoeg ruimte aan maar mocht je meer nodig hebben dan kunnen wij dit altijd uitbreiden tegen een meerprijs. Uiteraard kan je ook altijd upgraden naar Het TotaalPakket XL.

 

Maak je keuze

Voor jouw Webshop kan je dus terecht bij MijnHostingPartner.nl en MijnWebshopPartner.nl. Voor meer informatie kan je altijd even in de chat komen via onze website. Wij beantwoorden graag eventuele vragen die je nog hebt.