Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wordpress website verhuizen

Wordpress website verhuizen

Een WordPress website verhuizen is een gemakkelijk proces, er zijn plug-ins beschikbaar die dit voor je kunnen regelen. En de oude vertrouwde handmatige wijze is ook altijd nog van toepassing. Laten we op deze pagina even toelichten hoe een WordPress website verhuizen in zijn werk gaat. En hoe MijnHostingPartner.nl je hierin perfect kan assisteren!

WordPress is de populairste manier om een website te maken, en met goede reden. Dankzij de fijne content editor of ingebouwde tekstverwerker kan je prettig werken aan de content van jouw website. Een groot onderdeel van elke website. Verder is het ook gemakkelijk om op een visuele wijze te werken aan het design van jouw website met verschillende kant en klare thema’s. En kan je de website bijna grenzeloos uitbreiden met behulp van plug-ins. Dit zorgt ervoor dat jouw WordPress website altijd bijzonder uitgebreid kan zijn, of juist erg lichtgewicht. Geen WordPress website is hierdoor vaak hetzelfde. Aangezien de configuratie altijd wel anders is. 

Dit maakt het verhuizen van een WordPress website ook soms niet recht toe recht aan. Andere hosting partijen hebben namelijk andere inrichtingen van hun servers. Zo gebruiken wij Windows IIS servers vanwege de betere stabiliteit en betrouwbaarheid. En vele andere hosters Linux. Een aantal configuratie opties zijn hierdoor net even iets anders. Waar op Linux bijvoorbeeld de schrijfrechten ingesteld kunnen worden via FileZilla, kan dit bij Windows alleen via de filemanager. Verder heeft de htaccess instellingen bij Windows ook mindere prioriteit en kun je dit het beste via de Web.config instellen. 

Zodra je deze termen allemaal wel lastig lijken om in te stellen, vrees dan niet, wij zetten gratis jouw WordPress website over en configureren hem om optimaal te werken! Dankzij onze servers zal je betere snelheden terugzien en een stabiele uptime van maar liefst 99.99 procent! 

WordPress verhuizen met plugin

Vele WordPress webmasters proberen een WordPress website te verhuizen met een plug-in. Plug-ins zoals Duplicator en anderen kunnen ervoor zorgen dat jouw WordPress website snel overgezet kan worden. Wat echter een nadeel vaak aan dergelijke plug-ins is, dat als er ergens een andere configuratie bestaat, hij al gauw geen raad meer weet. We raden hierdoor aan om een WordPress website handmatig te verhuizen, of dit door ons te laten doen met onze gratis verhuisservice. Mocht je dit zelf willen doen, onze uitgebreide kennisbank staat tjokvol bruikbare informatie die jij kunt toepassen om het beste uit jouw nieuwe WordPress hosting te halen!

WordPress handmatig verhuizen

Een WordPress website handmatig verhuizen vereist de enige ervaring, echter is dit een tactiek en manier van werken die je als webmaster mooi in de pocket kan steken. De handelingen die je verricht tijdens een verhuizing van een WordPress website zijn vaardigheden die je voor vele andere zaken kunt toepassen. Daarom zijn we bij MijnHostingPartner.nl er meer een voorstander van om een WordPress website te verhuizen op de handmatige wijze, dan een WordPress website verhuizen via een Plug-in. Echter is de keuze altijd aan jezelf. 

WordPress website verhuisservice

MijnHostingPartner.nl heeft een gratis verhuisservice die je natuurlijk kan gebruiken om jouw WordPress website zonder zorgen over te laten zetten. Wij hebben uitgebreide ervaring in het verhuizen, maken en onderhouden van WordPress websites en leveren deze dienst tegenwoordig ook in een speciaal Managed WordPress hosting pakket voor aan. In deze pakketten nemen wij een heleboel voor je uit handen wat met het hosten van een WordPress website komt. En zijn daarom ontzettend geschikt voor het hosten van WordPress websites van beginners, en ervaren gebruikers.

Met onze verhuisservice kunnen we moeiteloos jouw Website overzetten naar de hosting van MijnHostingPartner.nl. En nemen wij het werk voor je uit handen. Of je nu een WordPress blog website hebt, een WooCommerce webshop of een bedrijvenwebsite binnen WordPress. Dan hebben wij de plek voor je in de Managed WordPress hosting pakketten en onze SSD hosting pakketten.