Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website verhuizen

Website verhuizen

Een website verhuizen kan eenvoudig en zonder zorgen bij MijnHostingPartner.nl. Met onze gratis verhuisservice voor eerste klanten kunnen we zorgeloos een nieuw thuis voor jouw website inrichten. Wil je alles weten over het verhuizen van een website en hoe dit in zijn werk gaat bij MijnHostingPartner.nl? Lees dan verder! 

Het verhuizen van een website kan een hoop zorgen met zich meebrengen, een website waar jarenlang aan gewerkt is kan natuurlijk een enorme investering zijn geweest bij zowel het opzetten, onderhouden en dagelijkse werk. Het is daarom best spannend om te beslissen om te verhuizen met jouw website. MijnHostingPartner.nl heeft daarom de gratis webhosting verhuisservice in het leven geroepen om dit proces voor je uit handen te nemen. 

Wanneer je jouw website zelf wilt verhuizen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Met een aantal slimme stappen kan je ervoor zorgen dat jouw website vrijwel geen downtime heeft met de verhuizing. Laten we dit even verder behandelen hieronder. 

Website verhuizen, wat moet er allemaal gebeuren? 

Een website verhuizen kan een makkelijk project zijn, het is een kwestie van een backup maken van de website bestanden en instellingen. Een export maken van de database. En vervolgens dit uploaden bij MijnHostingPartner.nl. Wat dan nog rest is de configuratie bestanden aanpassen naar de nieuwe gegevens, we raden altijd aan om nieuwe wachtwoorden en gegevens te gebruiken. 

Hierna is het een kwestie van de verhuiscode doorgeven en vervolgens is de website verhuisd naar de nieuwe webhost. Er zijn echter nog een paar andere trucen die je kan toepassen om ook te controleren of de website al werkt bij de nieuwe hosting, zonder dat je het domein gelijk al over dient te zetten. Dit doe je door je host file aan te passen. Dit kan gemakkelijk binnen Windows, Mac en Linux. Om op je lokale PC even uit te testen of de website ook correct functioneert bij de nieuwe webhosting verhuizen. Wel zo makkelijk om dit te testen voordat een website verhuisd wordt. Daarom doen de medewerkers van MijnHostingPartner.nl dit altijd om te testen of de website wel correct functioneert.

Een website gemaakt met WordPress en Umbraco hebben wij uitgebreide ervaring mee om dit te verhuizen. En weten exact hoe dit in zijn werk gaat. Zonder problemen wordt jouw website overgezet en verzorgd dat hij snel en stabiel draait op de hosting van MijnHostingPartner.nl. 

De verschillende hosting pakketten

Mocht jouw website in WordPress gemaakt zijn dan hebben wij ook de speciale Managed WordPress hosting pakketten, zaken zoals updates, backups en beveiliging nemen wij dan voor je uit handen. Met een eigen dedicated Pool heb je ook een ongekende stabiliteit en snelheid voor jouw WordPress website. 

En voor de Umbaco of .NET Core gebruikers hebben wij ook de speciale pakketten hiervoor geschikt gemaakt. Je staat dan met je website bestanden op speciale servers die uitermate geschikt zijn voor het hosten van de laatste .NET Core websites en ASP.NET.

Verhuis dus nu zorgeloos jouw website naar MijnHostingPartner.nl met onze gratis verhuisservice, of verhuis de website zelf zonder problemen. De keuze is aan jou! Wij staan voor je klaar.