Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website hosting

Website hosting

Website hosting is het onderbrengen van jouw website op een van onze servers. Hierdoor is jouw website veilig opgeslagen, is hij snel bereikbaar in Nederland, en is hij wereldwijd te bereiken met het domeinnaam. Op deze pagina laten we zien wat er allemaal bij komt kijken bij website hosting. En hoe je de pakketten in elkaar steken voor de verschillende hosting manieren. Laten we beginnen!

Een website kan op een aantal verschillende wijzen gemaakt worden, en ook voor een hoop verschillende redenen. Elke website wil je echter altijd bereikbaar hebben, en snel ingeladen. Bij MijnHostingPartner.nl hebben wij de infrastructuur hiervoor om jouw website razendsnel in te laden en kan je gemakkelijk aan de gang met het maken van jouw website. 

Hoe maak je een website? 

Wanneer je gaat beginnen met het maken van een website dan kan je een hoop vragen hebben. Hoe zet ik een database op, hoe installeer ik mijn Content Management Systeem of hoe gaat het maken van nieuwe posts in zijn werk. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een grote hoeveelheid tips en trucs voor je beschikbaar in onze wekelijkse blog posts en uitgebreide kennisbank. Ook hebben wij een YouTube kanaal waarin we je op een visuele manier snel duidelijk maken hoe je iets gedaan krijgt. Zaken die iets meer uitleg vereisen hebben we dus altijd uitgewerkt in kennisbank artikelen en video’s zodat dit snel en gemakkelijk te volgen is voor elke webmaster. Zowel voor beginnende als ervaren. 

Een website maken met een Content Management Systeem is gemakkelijk, vele tienduizenden websites worden gemaakt met Content Management Systemen zoals WordPress, Umbraco, Joomla en Drupal. Al deze Content Management Systemen zijn eenvoudig te installeren in de website hosting van MijnHostingPartner.nl. en kunnen mits ze bijgewerkt worden vele jaren probleemloos draaien. Met een Content Management Systeem kan je gemakkelijk content aanmaken en inplannen om te lanceren op je website. Een belangrijk onderdeel voor het succes hiervan. Naast de content kan je ook in de meeste Content Management Systemen gemakkelijk een thema installeren waarmee je met een actie de gehele design van je website kunt veranderen. Zeker bij WordPress zijn hier duizenden gratis te installeren thema’s ervoor te installeren binnen een aantal stappen. En kan je de website ook nog verder uitbreiden aan de hand van extensies en plug-ins. Dit geeft je een hoop veelzijdigheid zonder te hoeven coderen aan een website. 

Bestaande websites verhuizen naar MijnHostingPartner.nl 

Om een bestaande website te verhuizen naar MijnHostingPartner.nl kan je gebruikmaken van onze verhuisservice waar wij ervoor zorgen dat je website probleemloos over wordt gezet. We hebben dan wel het een en ander aan informatie van je nodig, en hierom vragen we in een ticket onder het klantenpanel account. Wanneer deze informatie aangeleverd is gaan we aan de slag en geven ook weer in het ticket een update als dit gereed is. Zo blijft enige informatie en verzoeken centraal en kan het beste gewerkt worden. 

Ook kan je natuurlijk zelf de website verhuizen, voor vragen die je tijdens de verhuizing kan hebben kan je altijd even een chat starten met een van onze enthousiaste collega’s op de chat. Of ook weer even een ticket aanmaken waar we snel op reageren. 

Je hebt dus een hoop opties bij MijnHostingPartner.nl om jouw website te hosten. Dankzij onze Windows IIS hosting kan je gebruikmaken van een grote bibliotheek aan codeertalen en beschik je over meer veiligheid en betrouwbaarheid. Door de hoge uptime van 99.99% is jouw website live en beschikbaar over de gehele wereld. 

Verschillende hosting pakketten

Een hosting pakket kan voor verschillende doeleinden ingezet worden, er zijn natuurlijk aparte Content Management Systemen of manieren die beter overweg kunnen met andere specificaties. Hierdoor hebben wij verschillende pakketten in het leven geroepen die gebruikt kunnen worden om het voor elkaar te krijgen om de perfecte fit voor jouw website te vinden. 

Voor de meeste websites die gebaseerd zijn op de codetaal PHP is een van de SSD pakketten de logische keuze. Hier staan jouw website bestanden standaard op SSD opslag, wat jouw website razendsnel beschikbaar maakt. En hierdoor voordelen biedt aan de gebruikerservaring en ook aan hoe zoekmachines zoals Google, Bing en DuckDuckGo jouw website weergeven in de zoekresultaten. 

Websites gemaakt met .NET Core of ASP.NET zijn op hun plek bij onze .NET Core pakketten. Met deze pakketten heb je de mogelijkheid om tevens Umbraco en NopCommerce websites moeiteloos te hosten. Deze pakketten komen gelijk met MS SQL databases in de website hosting en tevens met een Dedicated Pool en SSD opslag.

Voor de grootverbruikers hebben wij ook een Totaal SSD XL pakket, waarin we opslag zonder limiet aanbieden! Zolang dit maar gebruikt wordt voor een website. Verder is dit zonder addertjes onder het gras. Backups dienen op een andere opslag locatie worden gezet. 

Met elke website heb je dus een geschikt website hosting pakket bij MijnHostingPartner.nl!