Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Email en Managed Wordpress

Email en Managed Wordpress

Uiteraard ook met onbeperkt e-mail adressen

Als je kiest voor MijnHostingPartner.nl en voor Managed WordPress hosting dan vraag je natuurlijk ook af hoe het met je mail gaat. Een mail adres bij je WordPress website is namelijk het eerste wat je instelt. Bij MijnHostingPartner.nl staan wij in nauw contact en ontwikkelen samen met SmarterTools de beste mailoplossing die je kan krijgen.

Met SmarterMail heb je de garantie dat je op elk moment en elke plek bij jouw mail kan via de webmail. De webmail is aan te passen naar jouw eigen stijl en jouw voorkeuren. Maak folders aan, stel vertrouwde adressen in en configureer jouw SPAM filters. Ook kan je natuurlijk een automatisch antwoord instellen voor je no reply adressen of als je met vakantie bent.

De mail synchroniseert razendsnel en kan je met een IMAP verbinding binnen een paar stappen instellen in bijvoorbeeld Outlook, of op je telefoon in je favoriete mail app. Zo kan je altijd bereikbaar zijn voor je bezoekers en kan je razendsnel reageren op vragen.

Ook als je een groter bedrijf hebt achter je WordPress website dan hoef je je geen zorgen te maken over de hoeveelheid mail accounts. Bij MijnHostingPartner.nl houden we niet van verborgen kosten. Je kan gewoon onbeperkt mail accounts aanmaken voor al je werknemers. Het enige limiet is de grootte van je pakket. Zo houden we alle kosten altijd transparant voor jouw Managed WordPress hosting.

Nog niet overtuigd? Start eens een chat met een van onze werknemers op de online chat en laat je verrassen door de snelle responsetijd en het kennisniveau van onze werknemers. Iedereen heeft uitgebreide ervaring met WordPress en het opzetten van websites en vragen die je daarbij hebt.