Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Pagekit hosting

Pagekit hosting
MijnHostingPartner

Pagekit hosting

Pagekit hosting

Wanneer je opzoek bent naar een nieuw Content management systeem voor jouw website dan zijn er een hoop opties. Of je nu voor WordPress hosting, Umbraco hosting of voor Craft CMS hosting gaat. Bij MijnHostingPartner.nl vinden we het leuk om met zoveel mogelijk CMS te testen en uit te proberen voor verschillende doeleinden. We zijn onlangs op het Pagekit hosting CMS gestuit. Dit is een vrij nieuw CMS wat zich focust op “clean en mean” . Oftewel een schoon uiterlijk zonder je hele scherm vol met opties en zo eenvoudig mogelijk te gebruiken. Als je kijkt naar de opties die je hebt echter in het CMS dan is dit bijzonder uitgebreid.

We werden aangenaam verrast door het uiterlijk en vooral de vele opties die je al hebt bij een nieuw CMS systeem. Ook is Pagekit CMS hosting zeer gebruiksvriendelijk en kan er gebruik gemaakt worden van de standaard blog functie. Met de blog functie kan je bloggen over al je avonturen of bedrijf werkzaamheden. Ook is er een makkelijke editor voor al jouw content op de website, zo kan je als de beste jouw inhoud van je website optimaliseren. Gebruik de voorgestelde classes binnen PHP om snel jouw website hosting te personaliseren en naar jouw wens aan te passen.

Gebruik de marktplaats binnen Pagekit hosting om jouw favoriete tools toe te voegen aan het dashboard. Zo kan je de handige statistieke tool Google Analytics direct op je dashboard hebben en nog veel meer opties! Er zijn al een aantal thema’s beschikbaar die gratis te downloaden zijn binnen de marktplaats of rechtstreeks via de Pagekit hosting website. Dit zorgt ervoor dat je ook zonder veel aanpassingen direct een leuke website kan neerzetten. Je hebt echter ook de optie om jouw eigen thema te maken en neer te zetten. Wanneer je verstand hebt van CSS en niet bang bent om de code in te duiken dan is Pagekit erg veelzijdig en eenvoudig mee te werken.

Jouw hosting partner voor Pagekit

Pagekit ondersteunen wij natuurlijk bij MijnHostingPartner.nl als je dit direct wilt installeren in je hosting ruimte dan kan dit eenvoudig. Zie ons Pagekit installeren artikel in onze uitgebreide kennisbank. En wanneer je de Pagekit SMTP instellingen wilt weten dan kan je daar ook terecht.