Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website maken met ASP NET

Website maken met ASP NET
MijnHostingPartner

Website maken met ASP NET

Een website zelf maken met ASP.NET

Als je een website zelf wilt gaan maken dan heb je een aantal zaken nodig. In een aantal voorgaande blog posts hebben we dit al meerdere keren behandeld. In deze blog post gaan we de focus op leggen om met ASP.NET een website te gaan maken voor jezelf of voor je bedrijf. Het kan zo simpel zijn als een Portfolio website of een blog website, of een complexe webshop. ASP.NET wordt door de grootste bedrijven gebruikt om de websites te maken. Dit om de veiligheid, stabiliteit en snelheid van de taal.

Wanneer je nog moet gaan beginnen met het leren van ASP.NET of je wilt niet helemaal het wiel opnieuw uitvinden dan kan je ook nadenken over het gebruiken van een CMS voor je hosting. Er zijn namelijk een aantal solide opties voor het maken van een ASP.NET website met een Content Managent Systeem. Laten we ze even op een rijtje zetten welke gebruikt kunnen worden.

Umbraco hosting

Umbraco hosting is een uitgebreid CMS wat een van de populairste is binnen ASP.NET. Heeft een groot team achter zich zitten van zowel professionals en community gebruikers die bijdragen. Dit zorgt voor snelle updates en een hoop extra functies die beschikbaar zijn.

nopCommerce hosting

Is een Content Managent Systeem wat zich voornamelijk bezighoudt met het opzetten van webshops. NopCommerce hosting is over de jaren heen gegroeid als een van de meest uitgebreide webshop oplossingen. En wordt gebruikt door grote namen en kleine bedrijven over de gehele wereld. En ook geschreven in de laatste ASPNET Core release.

DNN of DotNetNuke hosting

DNN hosting is tevens een uitgebreide wijze om jouw website in te maken, in de laatste updates van DNN hosting hebben ze een grote stap gemaakt in het responsieve design van websites. DNN wordt tevens gebruikt door een hoop bedrijven als eindoplossing.

Zelf maken

Maar het leukste voor jouw eigen website blijft natuurlijk hem zelf maken. ASP.NET staat erom bekend vanwege het gemak en de tools die je nodig hebt. Als je Microsoft Visual Studio installeert dan heb je gelijk een hoop templates en frames beschikbaar. Het is dus niet zo dat je elk knopje opnieuw moet gaan stijlen en vormgeven. Je maakt even verbinding met je hosting space bij MijnHostingPartner.nl en je zet jouw zelfgemaakte website zo live.

Leuke bronnen die je kan gebruiken voor het leren van ASP.NET zijn de forums van Microsoft waar je een enthousiaste community vind. Op YouTube heb je ook een hele hoop ervaren mensen die je stap voor stap doorlopen. En natuurlijk is de officiële start gids van ASP.NET een goede plek om te starten.