Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wat voor bronnen zijn er voor ASP

Wat voor bronnen zijn er voor ASP
MijnHostingPartner

Wat voor bronnen zijn er voor ASP

Welke bronnen kan ik gebruiken om ASP.NET te leren?

ASP.NET is een codetaal die steeds meer in opmars komt en populairder wordt. Dit mede dankzij de grote update van ASP.NET Core die het platform beschikbaar maakt op elk besturingssysteem of omgeving. Dit maakt het een krachtige taal om te beheersen en kan bovendien gebruikt worden om een ontzettend snelle website neer te zetten op je hosting. Om met ASP.NET Core hosting te gaan werken dan kan je altijd een paar beginners tips gebruiken. Daarom gaan we in deze blog post even een aantal punten langs die je hopelijk verder op weg kunnen helpen.

Ontwikkelplatform en tekstverwerker

Als je al enige programmeer ervaring hebt met bijvoorbeeld PHP hosting dan weet je dat je een tekstverwerker nodig hebt om de applicaties in te schrijven. Bij ASP.NET Core hosting maak je gebruik van Microsoft Visual Studio om jouw applicaties en website te ontwikkelen. Dit is een uitgebreide tool waarbij je naast jouw code schrijven ook direct beschikt over een grote bibliotheek met voorgebouwde zaken. Zodat je niet voor elke standaard layout een dag moet uittrekken om te maken.

Microsoft Visual Studio was in het begin alleen maar betaald te krijgen, hier is echter verandering in gekomen door het vrij beschikbaar stellen van de community editie. Met deze editie kan je vrij gebruikmaken van alle tools en jouw websites ontwikkelen. In Microsoft Visual Studio zit ook gelijk een FTP programma in ingebakken. Je hoeft dus eigenlijk naast Microsoft Visual Studio niets te hebben om jouw website te maken.

Welke websites kan je gebruiken?

Microsoft Visual Studio kan je downloaden via de volgende link , om te gaan beginnen zie je ook diverse filmpjes van Microsoft zelf die je de eerste stappen ook duidelijk maken. Ook zijn er gratis cursussen beschikbaar via de volgende link die je een goede basis kunnen geven.

De cursussen kan je gebruiken om het grondwerk te leggen, hierna kan je altijd bij de certificering van Microsoft zelf terecht om jouw kwalificaties te halen. Zo kan je ook jouw kunnen aantonen aan bedrijven en mogelijke werkgevers.

Microsoft Visual Studio is naast het ontwikkelen van ASP.NET Core applicaties ook zeer geschikt voor andere codetalen zoals Python. Wanneer je Microsoft Visual Studio even probeert dan denken we dat je niet zo meer teruggaat naar een andere ontwikkel tool!

Welke pakketten heeft MijnHostingPartner.nl voor ASP.NET?

Bij MijnHostingPartner.nl als webhost hebben wij speciale servers ingericht voor ASP.NET Core hosting. Bij deze pakketten heb je een eigen application pool en kan je naar hartenlust al jouw ASP.NET Core hosting applicaties draaien. Dankzij onze SSD schijven en laatste technologie van de servers kunnen we garanderen dat je website het snelst is.