Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wat kan een blog voor mij betekenen?

Wat kan een blog voor mij betekenen?
MijnHostingPartner

Wat kan een blog voor mij betekenen?

Een eigen website met daarbij een goedkope webhosting kan erg handig zijn voor je bedrijf.Hiermee kunnen je klanten en potentiele klanten je gemakkelijk vinden maar het is ook belangrijk dat je in zoekmachines hoger komt te staan.
Je kan hier veel verschillende dingen voor doen om te zorgen dat je hier in gevonden kan worden.In deze blogpost gaan we doornemen wat voor dingen je allemaal kan doen om je vindbaarheid te verbeteren.

Blog posts

Een van de dingen die je kan doen om je vindbaarheid te verhogen is het regelmatig plaatsen van blogposts.In deze blogpost dien je dan wel een aantal dingen te verwerken zoals links naar de start pagina van je eigen website.
Die dien je niet te doen door gewoon een willekeurige link te plaatsen in deze blogposts maar door keywords.Als je bijvoorbeeld hosting diensten verleend is het handig om in dat specifieke woord een link te plaatsen naar je eigen bedrijf.
Naast dat dient je blog post ook goed leesbaar te zijn en geen spelfouten bevatten, dit heeft namelijk het tegenovergestelde effect.
De links die je in je blog post wilt gaan verwerken dienen er ook nog eens goed ingezet te worden.Zo kan je niet je blogpost vol links naar je website plaatsen omdat dit dan gezien wordt als spam, dit wordt ook wel keyword density genoemd.

Wat is keyword density

We snappen best dat keyword density een moeilijk woord kan zijn en daarom zullen we dit nader uitleggen.Keyword density staat voor zoekwoordendichtheid en is het percentage van je zoekwoorden.
Voor je Search Engine Optimization is het aan te raden om een keyword density van maximaal 5 procent te hebben.Als het hoger is dan 5 procent dan wordt dit namelijk als spam gezien en dan werkt heeft het het tegen overgestelde effect.
Niet alleen de zoekmachine's merken dit op maar ook de lezer zelf.Als ze de hele tijd bepaalde worden langs zien komen dan leest dit voor die gene zelf namelijk ook niet prettig.
Probeer daarom altijd te zorgen dat je keyword density onder de 5 procent blijft zitten.Zo zorg je dat de lezer de aandacht er bij blijft hebben en dan wordt het verder niet als spam gezien.

Minimum aantal woorden

Naast het feit dat het belangrijk is dat je keyword density goed is dien je er ook nog rekening mee te houden dat er een minimum aantal woorden in dient te staan. Zo kan je blog post niet uit een paar zinnen bestaan en een link naar je website maar je dient er een minimum aantal woorden in hebben te staan.
Over het algemeen wordt het aangeraden om het ronde de 350 woorden te houden maar het kan helemaal geen kwaad als je tekst langer is.Zo kan je bij langere teksten er ook makkelijker keywords in verwerken en er zelfs meerdere in verwerken, het kan dus helemaal geen kwaad als je teksten langer dan 350 woorden zijn.

Andere SEO tips

Natuurlijk zijn er meer dingen kan doen naast het schrijf van blog posts om je SEO te verbeteren.Zo is de snelheid ook erg belangrijk, niet alleen voor je bezoekers maar ook voor je vindbaarheid.
Bezoekers zullen niet snel op je website blijven als dit een langzame site is en zoek machines zullen dit ook merken.Om je website snel te houden kan je natuurlijk altijd overwegen om SSD hosting te gebruiken.
Op een SSD schijf wordt alles namelijk tot wel 60 procent sneller ingeladen.Dit is een significant verschil en daarom kan het nooit kwaad om hier gebruik van te maken.
Mocht je verder nog vragen hebben dan je altijd kijken of er een chat medewerker aanwezig is.Indien er niemand op de chat aanwezig is kan je een ticket aanmaken via ons ticket systeem.Contact via Facebook of Twitter is ook mogelijk.