Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Geld verdienen met je website

Geld verdienen met je website
MijnHostingPartner

Geld verdienen met je website

Geld verdienen met je website

Het is het doel van veel websites en blogs, geld verdienen met je website. Of het nu een zakelijke website webhosting is of voor de particulier. De zakelijke partij wilt voornamelijk contact krijgen met potentiele klanten en met hun webshop inkomsten verdienen. De particulier die een blog of informatieve website heeft die probeert de bezoeker zelf als inkomsten te beschouwen. Een website die regelmatig bezocht wordt is namelijk een waardevol iets. Denk hierbij aan de grote nieuws site zoals nu.nl. Die heeft een onschatbare waarde aan Nederlandse bezoekers. Daarom zie je als je naar de website toegaat ook een groot aantal aan advertenties. Dit komt op hetzelfde neer als je televisie kijkt en hierbij reclames voorbij ziet komen.

Google AdSense

Advertenties op het internet is de standaard wijze om geld te verdienen met je website. Je hebt hier echter veel vormen en aanbieders van. De gebruikelijke partij waarmee advertenties worden geserveerd aan bezoekers is Google AdSense. Google AdSense zorgt ervoor dat advertenties niet storend zijn en aansluiten op de bezoeker zijn wensen en geschiedenis. Je kent het waarschijnlijk zelf al, als je een webwinkel bezoekt dan krijg je een tijdje later aparte advertenties die aansluiten op jouw zoekgeschiedenis op de webshop.

Google AdSense is simpel om te installeren in je hosting en bestaat uit een klein stukje javascript code wat overal in te plakken is. Hou daarnaast jouw advertenties en inkomsten gemakkelijk in het oog met hun beheertool. Je moet echter ook kijken naar wat voor advertenties je wilt op je website. Het is natuurlijk een optie om pop up advertenties te dwingen of schreeuwende banners. Dit is echter niet fijn voor de bezoeker en resulteert vaak in het verlaten van de website. Probeer dit daarom minimaal te houden.

Andere advertentie partijen

Naast Google AdSense zijn er ook een hoop partijen die soortgelijke diensten ook aanbieden. We raden aan om echter wel even de ervaringen van andere mensen hiervan te lezen. Vaak kunnen hier wat lugubere partijen bijzitten. Enig huiswerk is daarom wel raadzaam om toe te passen naar een partij. Hier hangen jouw inkomsten namelijk vanaf.

Website verkopen en affiliatie

Wanneer je eenmaal een vast bezoekersbestand hebt dan kan je de optie overwegen om jouw website te verkopen aan een partij. Hier kan je een aardig bedrag voor krijgen als je de kaarten goed speelt. Andere wijzen om geld te verdienen met je website zijn ook affiliatie systemen zoals MijnHostingPartner.nl ook aanbiedt. Hier zet je een link naar ons toe met jouw specifieke affiliatie link. Dan krijg je een commissie voor elke klant die een pakket aanschaft. Ditzelfde principe heeft vrijwel elke webhost of bedrijf. Denk hierbij ook aan Amazon die aangeraden producten op je website kan weergeven.

Bezoekers trekken

Waar het allemaal echter op neerkomt is ervoor zorgen dat je een groot aantal vaste bezoekers naar jouw website trekt en dit vasthoudt. En dat is de truc die niet klinkklaar is uit te leggen. Je zal jouw niche moeten vinden en moeite hierin moeten steken. Kijk rond op sitedeals.nl om ideeën op te doen en te praten met gelijkgestemde personen.