Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

De Web App Gallery

De Web App Gallery
MijnHostingPartner

De Web App Gallery

De Web App Gallery

Bij MijnHostingPartner.nl kan je een groot aantal applicaties binnen enkele klikken in de web application gallery. Dit is een bibliotheek van Microsoft waarin veel applicaties beschikbaar zijn. Denk hierbij aan verschillende Content Management Systemen zoals WordPress hosting of Joomla hosting. Of voor Forum software voor jouw eigen forum op het internet. Ook kan je bijvoorbeeld leer software om je schoolwerk te ordenen. Moodle is hier heel geschikt voor en wordt veel gebruikt door studenten die een pakket hebben bij MijnHostingPartner.nl.

Hoe bereik je de web app gallery?

Dit kan door in te loggen in het control panel en naar de web app gallery te gaan voor je webhosting. Hier zie je vervolgens een waslijst aan applicaties die geïnstalleerd kunnen worden. We raden aan om even in de verschillende categorieën te kijken of te zoeken in het rechter zoek veld.

Hoe werkt de web app gallery?

De velden zijn onderverdeeld in aantal categorieën. Dit komt neer op de code taal die gebruikt wordt voor de applicatie en het soort applicatie. De categorie blogs verwijst naar alle Content management systemen die gebruikt kunnen worden om een blog op te starten. De meest populaire software hiervoor is een WordPress website. Met WordPress hosting is het eenvoudig om snel een blog op te zetten.

Er zijn ook diverse ASP.NET applicaties beschikbaar om gelijk te downloaden zoals het Umbraco hosting of DNN cms. En er is een speciale categorie voor alle Ecommerce software die te installeren is via de web app gallery. Dit is alle software die geschikt is om een webshop mee te gaan starten.

Hoe installeer je een applicatie?

Een applicatie kan je installeren door aan de rechterkant naast een applicatie op install te drukken. Hierna kom je in het introductie scherm van de applicatie waar meestal een korte uitleg staat wat de applicatie allemaal kan binnen de hosting. Hierna kom je in het scherm waar je de specifieke instellingen op kunt geven. Denk hierbij aan de database of de gebruikersnaam voor een eventuele administrator omgeving.

Veel voorkomende zaken.

Bij een ASP.NET applicatie moet je controleren of je wel de juiste ASP.NET versie al actief hebt staan onder websites in het control panel. Hetzelfde geld voor de PHP versie. Tevens kan het geval zijn bij een ASP.NET applicatie dat er een MS-SQL database voor nodig is. Die zit niet bij alle pakketten er standaard bij.

Nog vragen?

Wanneer je nog vragen hebt over de applicaties van de web app gallery dan kan je altijd even online komen op de online chat of even in de kennisbank kijken. Grote kans dat er een al een artikel aanwezig is voor de applicatie die je wilt installeren.