Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Content Marketing

Content Marketing
MijnHostingPartner

Content Marketing

Content Marketing

Content Marketing is het fundament van een succesvolle website. Om hoger te komen met alle resultaten en meer verkoop generen is het ontzettend belangrijk dat je tijd en moeite steekt in Content Marketing. Maar wat is het precies en hoe begin je eraan bij je hosting? Dat gaan we in deze post uitleggen.

Content Marketing is belangrijk voor alle webshops en succesvolle websites. Het is een taak waar de meeste bedrijven een team of aparte collega voor inzetten die alleen maar bezig zijn met een strategie opzetten en naleven. Content Marketing is het gebruiken van Content of inhoud om een product aan te prijzen en meer aandacht op te vestigen. Dit kan op jouw website of op andere platforms zoals Social Media of een andere website die door iemand anders wordt beheerd.

Bloggen

De populairste manier om jouw Content Marketing een boost te geven is met een blog op jouw website. Dit is de beste manier om Content te maken wat de aandacht trekt van bezoekers en van zoekmachines. Omdat dit op jouw eigen website hosting hou je dit zelf in de hand en kan je snel wijzigingen hieraan maken. De meeste Content Management Systemen hebben er standaard een blog mogelijkheid bij ingebouwd zitten. Zoals bijvoorbeeld WordPress hosting, Umbraco hosting of Pagekit hosting. Dan kan je op jouw website goed gebruikmaken van de standaard blog functionaliteit.

Naast het bloggen op jouw eigen website kan je ook bloggers inschakelen om een stuk over jouw product te schrijven. Dit zijn als het ware gesponsorde blog posts die iets over jouw product vertellen met een link naar jouw website. Met een blogger die een groot publiek heeft kan je hier een hoop resultaten van verwachten. Dit heeft naast het publiek ook een voordeel voor de zoekmachines aangezien je dan een backlink genereer.

Social media

Social media is een krachtige tool voor het verspreiden van Content Marketing, hier kan je gelijk jouw producten of blog posts aan jouw publiek delen. En Social Media kan ook gebruikt worden als de Content Marketing zelf. Een goede post op Instagram, Facebook of Twitter kan al gauw door vele mensen worden gezien en gedeeld.

Content Marketing ipv Adverteren.

Zonder Content Marketing kan je eigenlijk geen succesvolle webshop draaien. Wanneer je geen Content Marketing gebruikt dan geef je alleen maar geld uit aan advertentie wegen zoals Radio, TV, Adwords of banners. Zo jaag je jezelf hoog in de kosten. Begin dus nu met jouw blog om jouw klanten te bereiken!