Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WooCommerce Hosting

WooCommerce Hosting
MijnHostingPartner

WooCommerce Hosting

WooCommerce hosting

Als je opzoek bent naar een partner voor jouw WooCommerce WordPress website dan hoef je niet verder te zoeken dan MijnHostingPartner.nl! We hebben namelijk de snelste en betrouwbaarste webhosting voor WooCommerce hosting. WooCommerce is een van de meest populaire webshop opties om te gebruiken. Dit komt namelijk omdat de software werkt vanuit WordPress. De meest gebruikte software voor starters en grote bedrijven. Het is dus een vertrouwd platform waar veel mensen eerder mee hebben gewerkt. De opstap die gemaakt dient te worden is dus vaak gemakkelijk om te maken vanuit je WordPress hosting.

WooCommerce open source webshop

Het voordeel aan WooCommerce en WordPress is dat beide software gratis is om te gebruiken en hier geen hoge kosten aan vast zitten. Zo kan je al voor €39,95 excl. BTW per jaar jouw webshop hosten op onze SSD hosting pakketten! Hier heb je 25 GB aan hosting ruimte voor je website, webshop en mail. Dit is voor de meeste gebruikers ruim voldoende, als je toch meer ruimte wilt voor al je producten dan kan je ook voor het 50 GB pakket gaan. Het 50 GB WooCommerce hosting pakket is geschikt voor webshops met veel data en producten.

SSD hosting

SSD hosting is een must voor jouw webshop, het is namelijk ontzettend belangrijk dat je webshop snel werkt. Dit omdat jouw potentiële klanten willen dat ze moeiteloos door de webshop heen kunnen klikken. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat klanten al na 3 seconden wachten weg klikken. Dit is natuurlijk zonde als dit je overkomt. Bij MijnHostingPartner.nl staat jouw WooCommerce webshop op SSD schijven, dit zijn schijven die geen bewegende onderdelen hebben en ervoor zorgen dat je data direct beschikbaar is.

Installatie van WooCommerce

Bij MijnHostingPartner.nl kan je binnen enkele klikken al jouw WordPress website online hebben. Voor WooCommerce is dan vanuit WordPress de plugin te downloaden en te configureren. Heb je hier vragen over tijdens dit proces? Kom dan even online bij ons in de chat, onze collega’s helpen je dan snel verder op weg. Ook beschikken wij over een uitgebreide kennisbank waar vrijwel al jouw vragen instaan. Zo ook voor de installatie van WooCommerce.