Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

SEO tips voor je website

SEO tips voor je website
MijnHostingPartner

SEO tips voor je website

SEO tips voor je website

Iedereen die een website heeft die wil over het algemeen gevonden worden door mogelijke bezoekers. Maar hoe doe je dit?  Je kan adverteren op social media en op zoekmachines, maar dit brengt kosten met zich mee. Je betaald vaak per klik wanneer je op verschillende netwerken adverteert. Afhankelijk van je doelgroep kan je 50 cent per klik kwijt zijn of zo 8 euro per klik. Dit kan aardig in de kosten oplopen. Daarom hebben we bij de hosting van MijnHostingPartner.nl gratis 75 euro aan advertentie tegoed voor Google Adwords. Dit kan je een start geven voor je bijvoorbeeld jouw WordPress website hosting.
Maar als dit op is en je in de natuurlijke resultaten hoger wilt komen, wat doe je dan?
Daar is maar 1 oplossing voor. Zorg ervoor dat je website geoptimaliseerd is voor SEO.  Met deze tips die we je in dit artikel geven leg je een sterke basis voor elke website.

Linken binnen je website.

Linken binnen je website doe je om bezoekers makkelijk toegang te geven tot artikelen en content. Dit doen we bij MijnHostingPartner.nl als webhost vaak in de kennisbank om eenvoudig jouw vraagstuk te vinden. Maar het heeft ook voordelen voor SEO. Je zoekt de sterke bestaande links op door een incognito scherm te openen en te zoeken naar:
{keyword} site:jouwdomeinnaam.nl  
Dit filtert alle resultaten eruit en zorgt ervoor dat je alle links van dat keyword binnen je website krijgt te zien. Hier schrijf je op welke dit zijn en controleert of deze pagina’s naar je landingspagina gaan. Dit lift je resultaten omhoog zodat ook je landingspagina beter naar voren komt.

Content op je website

Inhoud van je website is heel belangrijk. Zorg wekelijks voor updates en probeer frisse informatie te verschaffen met elke update. Je kan ook simpel dit voor je laten doen door een forum of comments in te schakelen op je website. Gebruikers vullen dit dan voor je aan.

Reviews

Reviews zijn hier ook een goed middel voor. Je laat dan klanten ook gelijk zien wat ze van het product kunnen verwachten en of het aansluit met hun wensen.

Foto’s

Een website maak je aantrekkelijker door gebruik te maken van originele afbeeldingen. Je kan natuurlijk stock foto’s kopen en gebruiken op je website maar kans is dat dit dezelfde zaken zijn die iedereen al een aantal keer heeft gezien. Met eigen gemaakte foto’s of illustraties laat je jouw eigen kant zien en is tegelijkertijd beter voor zowel SEO en je bezoekers.