Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Reseller webhosting

Reseller webhosting
MijnHostingPartner

Reseller webhosting

MijnHostingPartner.nl heeft een geavanceerd reseller webhosting pakketten beschikbaar wat naar eigen smaak in te richten is. Wij bieden een geheel eigen control panel met je eigen domeinnaam en logo. Ook krijg je een webmail omgeving op je domeinnaam. Je klanten krijgen dan altijd alleen maar met jou als reseller direct te maken.

Er zijn diverse reseller pakketten beschikbaar bij ons waarin je voornamelijk de keuze in hebt hoeveel schijfruimte je nodig zult hebben. Zo hebben wij de keuze uit de volgende pakketten:

 

Reseller 300

300 GB aan schijfruimte €24,95 ex. btw per maand

 

Reseller 500

500 GB aan schijfruimte €31,95 ex. btw per maand

 

Reseller 1000

1000 GB aan schijfruimte €39,95 ex. btw per maand

 

Alle reseller hosting pakketten staan op SSD hosting schijven voor maximale snelheid. Zo zijn jouw websites zo snel mogelijk en presteer je optimaal op diverse tests zoals Google Pagespeeds en Pingdom. Dit is niet alleen goed voor het gebruikersgemak van gebruikers van de website. Maar ook voor de Search Engine Optimalisation ervaring om zo hoog mogelijk in de Ranking te komen.

 

Jouw reseller omgeving staat op aparte servers en wordt niet gedeeld met onze shared webhosting pakketten. Zo ben je verzekerd van een stabiele omgeving en een prettige ervaring.

Je betaald vaste kosten per kwartaal en er zijn geen instapkosten. Wat ook een leuke bijkomst is dat je standaard korting krijgt op domeinnamen! Zo kan je gelijk aan de slag met jouw klant omgevingen en de domeinnamen eenvoudig bestellen in het klantenpanel.

 

Contact met ons is op veel manieren mogelijk, je wilt natuurlijk goed en snel geholpen worden met enige vragen die je hebt. MijnHostingPartner.nl maakt er een fulltime baan van om onze documentatie of Kennisbank zo compleet en duidelijk mogelijk te maken. Vrijwel alle vragen die je kan hebben behandelen wij uitvoerig met duidelijke stap voor stap artikelen. Combineer dit met afbeeldingen en je kan direct zien wat je moet doen.

 

Voor de meeste korte vragen en contact hebben wij de online chat. Hier staan onze medewerkers je bij en kan je snel jouw vragen neerleggen. De online chat is 6 dagen in de week bereikbaar tijdens kantoortijden. Wanneer je een uitgebreider probleem of vraag hebt beschikken wij over het ticketsysteem. Dan sta je in direct contact met onze tweedelijns support en kan je terecht voor al je technische vragen. We proberen altijd binnen 2 uur te reageren en dit 24/7!