Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

October CMS

October CMS
MijnHostingPartner

October CMS

October CMS hosting

Met zoveel content management systemen op de markt is het soms lastig om een keuze te maken. Bij MijnHostingPartner.nl zijn we er trots op dat we zoveel mogelijk Content Management Systemen toevoegen aan de kennisbank en de basis ondersteuning kunnen geven bij vrijwel elk CMS. Zo hebben wij deze week de handleidingen gemaakt voor October CMS hosting. Dit is een CMS wat geschreven is met hulp van het PHP framework Laravel. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om in te stappen om te ontwikkelen en een hoop bestaande functies er extra ingebakken heeft zitten.

Open Source – Ideaal voor bedrijven en particulieren

Net zoals vele CMS hosting die wij bij MijnHostingPartner.nl behandelen is het CMS open source. Dit wil zeggen dat October CMS gratis te gebruiken is voor zowel bedrijven als particulieren. Dit is natuurlijk ideaal voor kleine bedrijven die een beperkt budget hebben en een CMS zoeken die gemakkelijk in gebruik en ontwerp is. Je kan namelijk eenvoudig je website maken met October CMS hosting, het uiterlijk en de gebruikersinterface is recht toe recht aan en elke gebruiker kan er snel mee overweg.

Voor designers en programmeurs

October CMS hosting is een krachtig CMS wat ruimte biedt om vrijwel elke website te maken. Je hebt de keus uit een hoop bestaande thema’s die met Bootstrap zijn gemaakt. Dit wil zeggen dat ze gelijk responsief zijn voor elk beeldschermformaat, dus ook gelijk voor smartphones. Je kan ook zonder omwegen gelijk aan de gang met een eigen thema of layout. Dit kan gemaakt worden met Twig en zijn je designers al vast bekend mee. Voor de backend ontwerpen kan je als programmeur snel aan de gang met de vele bestaande classes en het simpele Ajax Framework.

Jouw content voorop

Of het nu een afbeelding is of video die je even snel aan je website hosting wilt toevoegen. October CMS zorgt ervoor dat je al jouw content een speciale plek kan geven en het op jouw manier neer kan zetten. Kijk ook gelijk hoe je blog post eruit komt te zien met het handige systeem om ze naast elkaar open te houden. Zo voorkom je fouten en vergissingen met de website.

Welk pakket is het meest geschikt voor October CMS?

Het meest geschikte pakket voor October CMS is het Totaal SSD pakket. Hier heb je dan alle nodige specificaties en de snelste October CMS hosting die je kan wensen. Laat je nog verassen door de extra tips die de chat nog voor je heeft om jouw October CMS hosting zo soepel mogelijk kan laten lopen!