Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hosting voor studenten

Hosting voor studenten
MijnHostingPartner

Hosting voor studenten

Hosting voor studenten

Studenten kunnen baat hebben bij een eigen website. Of het nu is om jouw werk te presenteren van jouw mooie website van je laatste opdracht. Of het is jouw grafisch portfolio van je media design opleiding. Er zijn een hoop studies tegenwoordig die er rekening mee houden dat je weet hoe websites in elkaar steken.
Voor programmeurs in ASP.NET Core hebben wij ook een plekje op onze ASP.NET Core hosting. Als een van de weinige van Nederlandse webhosting bedrijven hebben we namelijk standaard Windows Hosting op onze servers.

Profiel website

Met jouw profiel of portfolio website kan je al jouw werk en opdrachten verzamelen van je studie en stage. Zo kan je nadat je de opleiding of hebt snel je gehele studie toevoegen aan je CV met behulp van een linkje. Werkgevers zullen je dan eerder serieus nemen aangezien ze gelijk je niveau kunnen bepalen in een oogopslag.

Dit is niet alleen voor webdesigners een optie maar ook voor Fotografen en mediadesigners.Vrijwel elke studie waar je een portfolio met werk opbouwt is hier voor geschikt. Met een SSD pakket heb je de optimale snelheid om jouw werk te presenteren en dit al voor €3,10 in de maand. Voor de prijs van een paar kopjes koffie heb je dus al een plek voor je website, mail en Hosting ruimte! Met 25GB heb je voldoende ruimte voor al jouw projecten, en als je meer nodig hebt dan is er altijd ruimte om uit te breiden.

Vragen over je hosting

Als je een student bent wil je het natuurlijk nog spelenderwijs leren hoe het allemaal in elkaar steekt. Bij de hosting van MijnHostingPartner.nl heb je de volledige controle over je webhosting. En voor vragen hoe het bijvoorbeeld zit met WordPress hosting of Umbraco hosting kan je altijd bij ons terecht. En als je problemen hebt met het maken van je website weten we je altijd wel in de juiste richting te sturen!

Altijd bereikbaar

Met onze SSD hosting en betrouwbare mail kan je er zeker van zijn dat je website altijd online is en je mail altijd in te zien is. Bereik je potentiele klanten en werkgevers op elk apparaat en beantwoord razendsnel je mail.

Mocht je verder nog vragen hebben over je Hosting dan kun je natuurlijk altijd kijken of er een chat medewerker beschikbaar is. Indien er niemand op de chat aanwezig is kun je natuurlijk altijd een ticket richting onze helpdesk sturen