Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Het is Valentijnsdag bij MijnHostingPartner.nl

Het is Valentijnsdag bij MijnHostingPartner.nl
MijnHostingPartner

Het is Valentijnsdag bij MijnHostingPartner.nl

Valentijnsdag samen vieren met MijnHostingPartner.nl

Om Valentijnsdag te vieren heeft MijnPartnerGroep.nl een leuke nieuwe domein extensie erbij gehaald die nu beschikbaar is om te registreren. Deel de liefde met jouw nieuwe .love domein! Met deze extensie kan je veel kanten uit. Naast de commerciële doelen is het natuulijk ook leuk om iemand een domeinnaam met de extensie .love cadeau te doen met een persoonlijke boodschap op de website. Zo heb je eens wat anders om te geven dan een e-kaart of email. Alleen nog op valentijnsdag heb je al een .love domeinnaam voor 25,- ex btw!

MijnHostingPartner.nl heeft met onze mascotte Lex een leuk filmpje gemaakt om ons Valentijnsgevoel te delen. Bekijk de hartverwarmende boodschap van Lex nu hieronder!

 

Valentijnsdag Webhosting

Met je nieuwe .love domein registratie kan je natuurlijk ook een webhosting pakket afnemen bij MijnHostingPartner.nl. Neem een SSD pakket voor de beste resultaten voor jouw .love domein registratie.

Bij de Webhosting heb je de mogelijkheid om alles voor een website klaar te zetten. Zo kan je ongelimiteerd MySQL databases en email adressen aanmaken. Dus of je nu een Valentijns website wilt maken met een Content Management systeem of met een andere manier. Het kan allemaal bij de webhosting van MijnHostingPartner.nl.