Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Bitcoin betalingen bij MijnHostingPartner

Bitcoin betalingen bij MijnHostingPartner
MijnHostingPartner

Bitcoin betalingen bij MijnHostingPartner

Bitcoins nu weer meer dan 1000 Euro waard

De koers van de Bitcoins stijgt en daalt al een paar jaar, van zijn begin van een paar cent tot nu waar 1 bitcoin op het moment van schrijven €1070,23 waard is. MijnHostingPartner.nl biedt ook de mogelijkheid om voor onze webhosting producten en domein registraties te betalen met Bitcoin. Dit is een gemakkelijke  en veilige manier van betalen zoals je gewend bent van bijvoorbeeld IDeal of PayPal.

Bitcoin betalingen bij MijnHostingPartner


Transactie tijden voor snelle domein registraties.

Er zitten geen hoge transactiekosten of lange wachttijden zoals je soms al hebt met het overmaken tussen Nederlands of Belgische banken! Dus ook onze klanten uit Belgie kunnen als alternatieve betalingswijze Bitcoin gebruiken om voor de webhosting te betalen. Zo hebben we de betaling vrijwel direct om gelijk uw hosting te activeren. En dit gaat zo makkelijk als betalen met de methodes die u gewend bent.
Wilt u nog een domeinnaam registreren voor € 2,50 ex btw met uw bitcoins? Voor: 0.0023295822994111133 bitcoin heeft u al een domeinnaam registratie erbij voor een .nl .be of .eu domein!
Wat ook een fijn idee aan bitcoin is dat de transactie tussen jou en ons blijft. Er is geen derde partij die direct inzicht heeft op de transactie. Dus probeer het eens een keer en laat het vooral weten wanneer je net zo enthousiast bent als ons over Bitcoin!