Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting Nederland

Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting Nederland

MijnHostingPartner.nl levert diensten aan iedereen die zichtbaar wil zijn op het internet. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft webhosting in Nederland. Zo kunt u bijvoorbeeld een website plaatsen, al dan niet met webshop gekoppeld, of enkel een domeinnaam registreren waarbij u de mogelijkheid heeft om mail te ontvangen en te versturen met die domeinnaam. In principe is bij MijnHostingPartner.nl alles mogelijk wat Nederlandse webhosting betreft.

Nederlandse support bij uw webhosting

Al onze servers staan in Nederland en onze meertalige (moedertaal Nederlands)medewerkers staan u graag te woord via de chat en het ticketsysteem. U bent verzekert van een enthousiast en gedreven team die u bijstaat wanneer u vragen heeft. MijnHostingPartner.nl werkt met een chat functie die te bereiken is via onze website. Wij proberen onze servicegraad zo hoog mogelijk te houden. Wij ontvangen graag feedback over onze dienstverlening, zowel op onafhankelijke review sites of op onze chat gesprekken.

Voor de complexere problemen of vragen kunt u 24/7 rekenen op ons ticket systeem. Wij streven ernaar om alle vragen binnen twee uur te beantwoorden. Komen we er niet uit via de chat of een ticket? Dan nemen wij telefonisch contact met u op. Wij bieden een aantal webhosting pakketten en om de verschillen duidelijk weer te geven hebben we de specificaties hiervan duidelijk op een rijtje voor u gezet: Webhosting specificaties

De mogelijkheden

Om een website bij ons te hosten heeft u al genoeg aan het webhosting Totaalpakket van € 23.94 ex btw per jaar. Wilt u beschikken over de snelste laadtijden voor uw website dan kunt u kiezen voor het SSD pakket van € 39.94 ex btw per jaar. Bij beide pakketten beschikt u over een schijfruimte van 25 GB, onbeperkte MySQL databases, onbeperkt dataverkeer, onbeperkt aantal mailadressen en toegang tot onze webmail.

Add ons bij uw Nederlandse Webhosting

Wanneer u meer functies nodig heeft dan kan uw pakket altijd nog uitgebreid worden met add ons. Producten zoals MS-SQL databases of SSL certificaten kunnen gemakkelijk erbij besteld worden voor een kleine meerprijs. Voor de volledige lijst met beschikbare add ons kunt u in de derde stap van de bestelling een kijkje nemen. Is een optie niet duidelijk? Dan kunt u altijd even op de chat komen.