Wordpress webhosting Nederland

Op zoek naar Wordpress Webhosting in Nederland?

Wordpress Webhosting in Nederland van MijnHostingPartner.nl brengt je de beste kwaliteiten van Wordpress op Nederlandse bodem. De servers staan in Nederland wat de snelheid van je wordpress webhosting uitstekend maakt.

En er kan betaald worden via IDeal bij MijnHostingPartner.nl, dus geen gedoe met alternatieve betaalmethoden maar gewoon met je Nederlandse bank betalen op de manier die je gewend bent.

Vragen en hulp bij je Wordpress Webhosting.

Wanneer je een Wordpress website wilt hosten in Nederland dan heb je natuurlijk voldoende keus aan webhosters, wat MijnHostingPartner.nl speciaal maakt is net dat stapje wat we meer voor u zetten. Je hebt een kort lijntje naar onze medewerkers van de support waardoor vragen snel beantwoord kunnen worden. Ook kunnen wij je met vrijwel alle vragen over Wordpress Webhosting helpen. Dit doen wij via de Online Chat en het Ticketsysteem, de Online Chat is 6 dagen in de week bereikbaar tijdens kantoortijden van maandag t/m zaterdag. Het Ticketsysteem is 24/7 bereikbaar en wij geven antwoord binnen 2 uur, ook op zondag.

Met Wordpress Webhosting Nederland die MijnHostingPartner.nl aanbiedt hebben wij de mogelijkheid tot een snelle installatie van Wordpress. Dit gaat namelijk via onze Web App Gallery, hier zijn tientallen applicaties te installeren en kun je met een aantal klikken Wordpress klaarzetten op je hosting space. Zo ben je vrijwel direct online met je Wordpress Webhosting Nederland en kan je gelijk aan de slag. Kom je er niet uit? Dan hebben wij onze kennisbank en support die je zo verder kan helpen.

Opslag en mogelijkheden met Wordpress Webhosting in Nederland

Met een Wordpress website met media of veel content kan je al gauw aardig wat ruimte gebruiken. Daarom hebben we bij MijnHostingPartner.nl de Wordpress Webhosting met de Nederlandse serverruimte voor u 25 GB ter beschikking in het Wordpress Webhosting pakket. Ook zijn onbeperkt MySQL databases aan te maken via het control panel. Dit is handig wanneer je meerdere installaties of subdomeinen actief hebt op je Wordpress hosting space. Zo kan je zorgeloos testen en meerdere websites draaien onder 1 Wordpress Webhosting pakket. Wel zo makkelijk!

Bij Wordpress Webhosting in Nederland hoort natuurlijk ook email. Bij MijnHostingPartner.nl kan je een onbeperkt aantal email adressen aanmaken en is de ruimte van je inbox verder vrij. Enige limiet is de totale ruimte van het Wordpress Webhosting pakket van 25GB. Naast de email hosting heb je ook bij ons een agenda en de mogelijkheid om je email adres overal in te stellen. Dus naast je PC of Mac ook op je telefoon of iPhone. Zo ben je altijd bereikbaar voor je klanten en bezoekers van je Wordpress site.

Met MijnHostingPartner.nl heb je altijd de mogelijkheid om je Wordpress Webhosting uit te breiden met meerdere domeinnamen. Dit kunnen er namelijk op 1 Wordpress Webhosting pakket maximaal 5 Top level domeinen zijn. Je betaald dan alleen de kosten om je domein te registreren.

Wordpress webhosting verhuizen

Wanneer je al een Wordpress website hebt bij een andere partij dan kunnen wij dit kosteloos voor je verhuizen naar onze servers. Wij zorgen ervoor dat je website werkend bij ons staat en je geen downtime hebt voor de website. Wij verhuizen het domeinnaam namelijk nog niet alles in orde is aan onze kant.

Wordpress webhosting bestellen