Webhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland - Mijn Hosting Partner.nl

.NET (Core) 6.0 hosting

.NET (Core) 6.0 hosting

ASP.NET Core 5 Hosting

3.50
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
.NET (Core) 6.0 hosting

ASP.NET Core 10 Hosting

8.50
per maand Excl. BTW

.NET (Core) 6.0 hosting

ASP.NET Core 20 Hosting

15.00
per maand Excl. BTW

.NET (Core) 6.0 hosting

ASP.NET Core 50 Hosting

17.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand
Uitgelicht 
.NET Core 3.x
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
MSSQL Databases(s)
.NET Core 5.x
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
.NET Core 6.x
.NET Core 7.x
.NET Core 8.x
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
SMTP | IMAP | POP (Secure)
Spamfilter
Virusscanner
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Addon
Addon
Addon
Addon
Databases 
Aantal MariaDB Databases
1
5
10
25
MariaDB Databases
MSSQL Databases(s)
Aantal MSSQL Databases
1
3
6
15
Backup databases
SQL Server: | 2016 | 2017 | 2019
MySQL Databases
Aantal MySQL Databases
1
5
20
25
Data 
Ruimte per database
50MB
500MB
1000MB
1000MB
Websites
1
10
20
50
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Versies 
.NET Core 8.x
.NET Core 7.x
.NET Core 6.x
.NET Core 5.x
Windows 2016 | 2019
Xeon Processors Multi Core
16GB RAM of hoger
.NET Core 1.x
.NET Core 2.x
.NET Core 3.x
URL Rewrite
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
ASP.NET MVC
Full Trust
PHP 7.x
WCF Service
Backup 
24/7 Virus scannen
Firewall
DDoss Preventie
Nacht backups Servers
Nacht backup databases

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand

.NET (Core) 6.0 hosting

.NET staat niet stil en de langverwachte update van .NET is nu uitgekomen, .NET 6 is een LTS of lange termijn ondersteund en kan dus gebruikt worden voor jouw volgende productiewebsite zonder gevaar. Lees gauw verder voor alle laatste functionaliteit en nieuws over .NET 6! En gebruik het framework direct bij de .NET 6 hosting pakketten bij MijnHostingPartner.nl. 

Microsoft zet grote stappen met .NET om ervoor te zorgen dat dit het framework wordt wat jij gaat gebruiken voor het volgende project. Met een uitgebreide bibliotheek en geïntegreerde ontwikkelomgeving kan er voor elk project zo aan de gang worden gegaan met Visual Studio en .NET 6. Of je nu C# F# applicaties maakt of in welke andere taal. .NET 6 zorgt ervoor dat dit allemaal met elkaar samen werkt op een nieuwe manier, die niet alleen gebruiksvriendelijker is maar ook efficiënter omgaat met de benodigde bronnen. Wat weer zich vertaald in razendsnelle websites die uitstekend gehost kunnen worden bij MijnHostingPartner.nl 

.NET 6 zal bovendien 3 jaar ondersteund worden door Microsoft en is dus veilig te gebruiken voor jouw volgende project of client tot 2025. Websites en applicaties hierin gemaakt kunnen dus met minimaal werk minstens 3 jaar draaien zonder problemen of gedwongen herschrijven. 

Ondersteuning van Microsoft 

Het updaten van ASP.NET Core 3.1 en .NET 5 is naar de eerste rapporten aardig voor de hand liggend, er kan dus zonder grote problemen uitgevoerd worden naar .NET 6.  .NET 6 is verder ondersteund in Visual Studio 2022 en Visual Studio 2022 voor Mac. Het is niet ondersteund binnen Visual Studio 2019 en eerdere versies op soortgelijke platvormen. Mocht je dus een eerdere versie gebruiken van Visual Studio, dan eerst even updaten om gebruik te gaan maken van .NET 6. 

Het fijne aan een framework zoals .NET is dat een website die hierin gemaakt is een lange tijd kan draaien zonder problemen. Dit maakt het de keuze voor bedrijven en zakelijke toepassingen. Aangezien een project wat gemaakt wordt in .NET 6 een lange tijd ondersteund wordt, en dus gebruikt kan worden voor een project zoals een website voor een client of een complexere applicatie zoals een reserveringssysteem. Zonder dat hier onverwachte zaken naar boven komen. Een voordeel wat vele andere manieren niet kunnen evenaren. Projecten die gemaakt worden in de LTS of long term support versies van .NET hosting kunnen dus zeker 3 jaar met weinig verdere input draaien. 

Wanneer je dit combineert met een .NET 6 hosting pakket van MijnHostingPartner.nl dan heb je een stabiel en snel platform. Dankzij onze optimalisatie voor .NET 6 hosting op onze aparte servers hiervoor maken jouw applicaties gebruik van een eigen dedicated application pool. Worden zowel de website bestanden als databases ingeladen via SSD en dus razendsnel. Met de eigen dedicated application pool heb je geen last van anderen zoals je dit met reguliere shared hosting wel kunt hebben. En heb je natuurlijk ook standaard mogelijkheid tot een SSL certificaat, MySQL, MS SQL databases en email. Alles wat je nodig hebt voor jouw volgende project in .NET 6,  voor een scherpe jaarlijkse prijs.

Wat is er nieuw aan .NET 6? 

Zoals elke update brengt deze ook weer een hoop verbeteringen en nieuwe zaken aan tafel, waar .NET 6 nog sneller weer is geworden zal dit in zijn algemeen zorgen voor razendsnelle websites. Meer functionaliteit die jouw websites interactiever en gemakkelijker maakt in gebruik. En algemeen weer beter worden voor de steeds ontwikkelende en hyper actieve wereld wat websites in 2022 zijn. 

 • Hot Reload, het is nu mogelijk om wijzigingen in Razor, C# en CSS bron bestanden toe te passen zonder de app opnieuw te builden of herstarten.
 • Minimale APIs, het maken van een nieuwe ASP.NET Core app is maar een paar regels code met C# en simplified hosting model.
 • Asynch streaming: Asynchronously stream data van je server zonder dat het nodig is om te bufferen. 
 • IAsynchDisposable: Ondersteuning hiervoor op componenten en controllers. 
 • Bootstrap 5.1,  .NET 6 komt nu ook met Bootstrap 5.1 om ervoor te zorgen dat je van de laatste design gebruik kunt maken op je website. 
 • Null-state analyse, dit is nu per default aan op alle ASP.NET Core templates. 
 • CSS isolatie voor pagina’s en views,  Scope CSS styles naar specifieke pagina’s of views met gebruik van .cshtml.css bestanden. 
 • Javascript modules, Plaats gerelateerde Javascript modules naast pagina’s, views en componenten met gebruik van .cshtml.js en .razor.js bestanden. 
 • Blazor verbeteringen, vele onderdelen aan Blazor zijn verbeterd en op de schop genomen. Applicaties hierin gemaakt zijn veelzijdiger en sneller dan ooit.

.NET 6 brengt applicaties en platforms bij elkaar

Wat het meest aansprekende is van .NET 6 en ook al eerdere versies hiervan is dat dezelfde ontwikkelomgeving voor eigenlijk alles gebruikt kan worden. Dit brengt enorm veel voordelen voor bedrijven, particulieren en gebruikers met zich mee. Dit verweven platform zorgt er bijvoorbeeld voor dat er voor zowel de browser, cloud, desktop en mobiele applicaties gewoon .NET 6 gebruikt kan worden. Ongeacht of je hier nu met C#, Visual Basic of andere talen wilt gaan werken. 

En dit gaat zo door en door, met Machine learning en WebAssembly wordt dit ook nog verder uitgebreid op het web. Zo wordt het mogelijk om te zien wat er uitspringt in data. En met WebAssembly kan je .NET apps hosten in de browser net zoals HTML en Javascript. Of ze zelfs mixen hiermee. De mogelijkheden worden dus groter en meer met elke update van .NET. Start nu jouw website in .NET 6 bij de Windows hoster van Nederland, MijnHostingPartner.nl!