Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

.NET Core Hosting Nederland

.NET Core Hosting Nederland

ASP.NET Core 5 Hosting

3.50
per maand Excl. BTW

Meest gekozen
.NET Core Hosting Nederland

ASP.NET Core 10 Hosting

8.50
per maand Excl. BTW

.NET Core Hosting Nederland

ASP.NET Core 20 Hosting

15.00
per maand Excl. BTW

.NET Core Hosting Nederland

ASP.NET Core 50 Hosting

17.00
per maand Excl. BTW

Specificaties

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand
Uitgelicht 
.NET Core 3.x
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
MSSQL Databases(s)
.NET Core 5.x
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
.NET Core 6.x
.NET Core 7.x
.NET Core 8.x
E-mail 
Onbeperkt Email Accounts
E-mail Aliassen
Webmail
SMTP | IMAP | POP (Secure)
Spamfilter
Virusscanner
Support 
Ticket support
Uitgebreide kennisbank
SLA
Addon
Addon
Addon
Addon
Databases 
Aantal MariaDB Databases
1
5
10
25
MariaDB Databases
MSSQL Databases(s)
Aantal MSSQL Databases
1
3
6
15
Backup databases
SQL Server: | 2016 | 2017 | 2019
MySQL Databases
Aantal MySQL Databases
1
5
20
25
Data 
Ruimte per database
50MB
500MB
1000MB
1000MB
Websites
1
10
20
50
Ruimte website
5GB
10GB
20GB
50GB
Ruimte email
5GB
20GB
30GB
50GB
Dataverkeer
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
Versies 
.NET Core 8.x
.NET Core 7.x
.NET Core 6.x
.NET Core 5.x
Windows 2016 | 2019
Xeon Processors Multi Core
16GB RAM of hoger
.NET Core 1.x
.NET Core 2.x
.NET Core 3.x
URL Rewrite
ASP.NET 4.x ( 4.8.x | 4.7.x | 4.6.x )
ASP.NET MVC
Full Trust
PHP 7.x
WCF Service
Backup 
24/7 Virus scannen
Firewall
DDoss Preventie
Nacht backups Servers
Nacht backup databases

ASP.NET Core 5 Hosting

€ 3.50
per maand

ASP.NET Core 10 Hosting

€ 8.50
per maand

ASP.NET Core 20 Hosting

€ 15.00
per maand

ASP.NET Core 50 Hosting

€ 17.00
per maand

.NET Core Hosting Nederland

Met de release van ASP.NET Core van Microsoft in 2016 is het ASP.NET zoals we dat voorheen kenden geheel herschreven en op de kop gegooid. Met razendsnelle resultaten en meer features dan ooit tevoren is het een waardige opvolger voor standaard ASP.NET.

Het framework is een verzameling van code talen waarmee in ons geval websites mee gehost worden. En de websites die er mee neergezet worden zijn spectaculair! Het framework is Open Source en zonder kosten te gebruiken. Ook kan het op Windows, Mac en Linux draaien zonder problemen.

Maar als je een Microsoft framework gaat gebruiken zoals .NET core hosting dan is hun thuisbasis natuurlijk Windows IIS servers! En die hebben we speciaal voor jouw volgende .NET Core project opgezet. MijnHostingPartner.nl maakt gebruik van de laatste Windows IIS servers en heeft speciaal servers opgericht voor .NET Core projecten en websites. Met eigen dedicated resources ben je niet afhankelijk van anderen die op dezelfde server zitten. En heb je met een eigen dedicated pool en Full Trust volledig beheer over jouw .NET Core hosting. 

.NET Core hosting en de voordelen van MijnHostingPartner

Met jarenlange ervaring op Windows hosting zagen we met de lancering van .NET Core een mooie kans om de beste thuisbasis hiervoor te maken. Met maandenlang testen en optimaliseren hebben we nu uiteindelijk 4 pakketten die voor elk .NET Core project zijn te gebruiken. Ervaar razendsnelle applicaties en resultaten zonder compromis.

Zo beschikken alle pakketten over alles wat je nodig zou kunnen hebben met het opzetten van een .NET Core project. Van een Microsoft SQL database tot de laatst beschikbare .NET framework releases. De laatste releases die langere periode ondersteund worden hebben wij altijd voor je klaar staan binnen de .NET hosting. Zoals .NET 3.1 en ook de laatste .NET 6 versie. 

Mogelijkheden van .NET Core hosting

Met .NET Core kan je een hoop kanten uit en bouw je geavanceerde websites zonder vertraging van content. Met SignalR kan je bijvoorbeeld binnen het framework realtime meer content naar de frontend laten maken om bezoekers langer vast te houden of acties los te wrikken. Met de laatste techniek kan er naast een mooie website immers ook meer conversies uitdraaien! 

De mogelijkheden van .NET Core hosting zijn eindeloos en kunnen wellicht intimiderend zijn voor de developer die van een andere code taal afstapt. Hierom heeft Microsoft en de achterliggende Community van .NET Core een uitgebreide handleiding gemaakt die je uitlegt om al in 5 minuten jouw eerste web UI neer te zetten. Aangezien .NET Core open source is en gratis te gebruiken is het een populair framework waarmee niet alleen beginnende developers gebruik van kunnen maken maar ook steeds meer ervaren developers trekt. Dankzij de schone lei waarmee Microsoft is mee begonnen met .NET Core en de meegeleverde platform waarmee ontwikkelt kan worden maakt het een totaalplaatje wat moeilijk te evenaren met andere code talen of frameworks. 

Constante development en overleggen met de enthousiaste community zorgt er ook voor dat bestaande bugs snel opgelost worden en missende features er snel bijkomen. Zo zijn er in elke update niet alleen verbeteringen aan snelheid en stabiliteit maar ook aan missende zaken die besproken worden met de community. Op GitHub en de forums van Microsoft Core beschik je over de laatste informatie en kan je in contact komen met andere developers. Ook zijn er natuurlijk bijeenkomsten over de hele wereld waar het enthousiasme gedeeld wordt. 

.NET 6 nu ook ondersteund 

De laatste beschikbare lange termijn ondersteunde versie van .NET 6 is nu ook uitgekomen en ondersteund bij MijnHostingPartner.nl. Dit betekend dat je ook met alle voordelen van .NET 6 aan de slag kunt en jouw projecten nog sneller kunt hosten. Met meer functionaliteit. .NET staat niet stil dankzij Microsoft en het enthousiaste team hierachter. Dit merk je in de steeds groeiende volgeling hieraan en de interessante roadmap die steeds gepland staat. 

.NET 6 hosting is dus nu bij ons beschikbaar voor niet alleen een scherpe prijs, maar ook voor de beste resultaten in Nederland en België voor jouw volgende project. Ben je ook benieuwd wat er bijgekomen en gewijzigd is in .NET 6? Kijk dan even op onze aparte pagina hiervoor om de laatste mogelijkheden door te lezen met .NET 6 hosting.

Umbraco en NopCommerce

Natuurlijk hoef je niet elke regel aan code helemaal zelf te schrijven, indien je gebruik van Umbraco hosting wilt maken van een Content management Systeem of een Webshop dan zijn er altijd de twee populaire systemen binnen de .NET omgeving die zo te installeren zijn. Met Umbraco hosting zet je snel websites en blogs neer zonder al te veel omkijken. En met NopCommerce heb je binnen een handomdraai een webshop die gemakkelijk te beheren is.

Met Umbraco gun je jouw tekstverwerkers de kans om zonder rompslomp gauw hun passie in hun teksten te gieten om dit hierna met een enkele klik op de knop te publiceren. Umbraco en NopCommerce zijn gemakkelijk te installeren op onze hosting binnen onze web app gallery, hierdoor kan jij de focus leggen op het verder ontwikkelen van jouw .NET Core projecten. 

Support bij MijnHostingPartner.nl

Ondersteuning bij onze .NET core hosting is vanzelfsprekend efficient, to the point en altijd bereikbaar. Met onze online chat spreek je zo een collega die je kan helpen met korte vragen, en ons ticketsysteem zet je gelijk door naar onze serverbeheerders voor de complexere vragen.Elke werknemer krijgt een uitgebreide uitleg en moedigen we aan om zelf ook aan de slag te gaan met web development. Zodat onze support staff je voor een hele hoop vragen al op weg kan helpen. 

Mocht je toch willen beschikken over telefonische support dan is hiervoor te kiezen in de bestelling. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat onze pakketten zo scherp mogelijk geprijsd zijn!Mocht je een vraag hebben schroom dan niet om even contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag elke vraag die je zou kunnen hebben over .NET Core hosting.