Prijzen Magento installatie

Indien het niet lukt om Magento geïnstalleerd te krijgen op de volgende twee manieren:

- Via de Web App Gallery in het controlpanel - zie ook dit artikel
- Via FTP - zie ook dit artikel

Dan biedt MijnHostingPartner.nl de mogelijkheid om dit voor je te installeren. De kosten hiervan bedragen 35 euro Exclusief BTW
Daarvoor ontvangt u een "kale" Magento installatie.

Indien je hier gebruik van wil maken dan dien je een ticket aan te maken met daarin de volgende informatie:

- Betreffende domeinnaam / space waar de installatie aangemaakt dient te worden.
- Een email account waar je de mails op wilt ontvangen.
- De wachtwoorden van bovenstaande.

Na ontvangst van opdracht zullen wij een factuur voor je aanmaken die je vervolgens op de mail ontvangt. Na betaling van deze factuur zullen wij de opdracht voor je in behandeling nemen.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even kijken of er iemand van de chat bij ons op de website aanwezig is. Mocht de chat toch onverhoopt offline zijn dan kun je ook altijd even een ticket aanmaken via het klantenpanel. Mail wordt door de helpdesk niet behandeld. Wij danken je voor uw begrip.