Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webhosting bedrijven in Nederland

Webhosting bedrijven in Nederland
MijnHostingPartner

Webhosting bedrijven in Nederland

Webhosting bedrijven in Nederland

Je bent vast op de hoogte van het feit dat er veel verschillende soorten hostingbedrijven zijn. Elk hostingbedrijf heeft namelijk zijn specialiteit. Sommige zijn beter als je een e-commerce site wilt oprichten, en ander zijn beter voor particulieren die een blog willen bijhouden. Weer andere zijn groene hostingbedrijven (wat betekent dat alle websites die zij hosten op groene energie worden gehost). Maar over welk hostingbedrijf we het nu hebben, een vraag die vaak gesteld wordt is:

“Wat is nou het verschil tussen webhostingbedrijven in Nederland en het buitenland – en wat raden jullie aan?”

Webhostingbedrijven in Nederland

Als dit ook een vraag is waar je  het antwoord op wilt weten, lees dan verder. Er zijn namelijk veel webhostingbedrijven in Nederland, maar vergeleken met de hoeveelheid bedrijven in het buitenland zijn het er toch vrij weinig. Waar sommige hostingbedrijven in het buitenland misschien een paar tientjes goedkoper zijn per jaar, wegen de voordelen van een webhostingbedrijf in Nederland toch zwaar op tegen een kleine kostenbesparing. Hier zijn 3 voordelen waarom je voor een webhostingbedrijf in Nederland moet kiezen:

Waarom een Nederlands webhostingbedrijf – 3 redenen

Als je  ervaring hebt met websites hosten, dan weet je dat er altijd wel iets fout gaat of dat je voor bepaalde acties de hulp en ondersteuning van jouw hostingbedrijf nodig hebt. Denk hierbij aan het toevoegen van een database, domein verhuizing, of simpelweg hulp bij een foutmelding. Met een Nederlands hostingbedrijf kan je gemakkelijk een chat of ticket openen  en kan je de ondersteuning vaak dezelfde dag nog krijgen. Daarnaast heb je ook geen last van tijdsverschil. Ook willen buitenlandse prijsvechters vaak een flinke rekening presenteren voor de kleinste hulp.

Daarnaast zijn websites die in Nederland gehost worden ook sneller voor je Nederlandse bezoekers. Het verschil is niet groot (een kwestie van 0,5 tot enkele seconden), maar zoals je waarschijnlijk weet zijn de meeste mensen niet erg geduldig op het internet. Een enkele seconde kan al veel bezoekers schelen. Alleen de extra snelheid is het al waard om jouw website in Nederland te laten hosten.

Als laatste zorgt hosten bij en webhostingbedrijf in Nederland er ook voor dat jouw website zoekmachine vriendelijker is. Een zoekmachine kijkt namelijk naar de geolocatie van de bezoeker en jouw website. De kans is dan zeer groot dat je hoger in de resultaten zult komen te staan voor relevante Nederlandse zoekopdrachten.

MijnHostingPartner.nl – voor al jouw webhosting

Interesse in Nederlandse webhosting? MijnHostingPartner.nl kan je daarbij helpen. Met onze jarenlange ervaring als webhostingbedrijf in Nederland kunnen wij je helpen met al jouw wensen omtrent hosting. Neem een kijkje op onze hostingpagina voor alle voordelige hosting pakketten die wij je  te bieden hebben. En heb je  vragen over een van diensten? Neem dan gerust contact op. Wij helpen u graag met alles wat je nodig hebt.