Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Voordelige hosting in Nederland

Voordelige hosting in Nederland
MijnHostingPartner

Voordelige hosting in Nederland

Voor iedereen die opzoek is naar een voordelige hosting partij in Nederland hoef je niet verder te zoeken dan MijnHostingPartner.nl. Met onze voordelige hosting pakketten kan iedereen een start maken op het internet. En kan ook door iedereen gemakkelijk een website gemaakt worden met de tools die wij beschikbaar hebben. Laten we een kijkje nemen wat je met onze voordelige hosting pakketten allemaal krijgt en mogelijk is. En hoe we dit zo voordelig aan kunnen bieden.

Nederland is een land wat niet stilstaat en was een van de eerste landen die een eigen domeinnaam extensie kreeg, .nl is niet meer weg te denken uit het moderne ondernemen in Nederland. En een website is voor iedereen een goede zet om te maken, of dit nu voor de groenteboer is of freelance programmeur. Een website kan voor meer ogen zorgen op je bedrijf en altijd op een passieve basis een uithangbord vormen voor jouw diensten of producten. 

Nederlandse fundering

Met Nederlandse fundering voor jouw website en online aanwezigheid bied je de beste ervaring aan voor Nederlandse klanten en omstreken. Een Nederlands gehoste website kan namelijk ook dankzij onze razendsnelle DNS ook geserveerd worden in België, Luxemburg en Duitsland zonder enige vertraging. Dit maakt het voor een Benelux website of een Duitse website ook een perfecte optie om op het internetknooppunt in Nederland te hosten. 

MijnHostingPartner.nl heeft de servers waarop jouw diensten draaien geheel in eigen beheer en heeft datacentra in zowel Amsterdam en Utrecht. Zodat een snelle website een gegeven is. Combineer dit met ons uitsluitend Nederlandse support team en je hebt een ideale contactpersoon voor al jouw vragen en support voor een voordelig Nederlands hosting pakket. 

Laatste technologie en mogelijkheden

Bij een voordelig hosting pakket in Nederland wil je natuurlijk nog steeds gebruikmaken van de laatste technologie en mogelijkheden. Met een hosting pakket van MijnHostingPartner.nl is er een hoop mogelijk. Aangezien wij op Windows hosting draaien kun je naast de standaard PHP systemen ook ASP.NET websites serveren en meer. Hierdoor heb je een brede keuze uit technologie en maak je daarbij ook gebruik van een stabieler platform dan menig andere Linux hoster. Zo bieden wij een hoge uptime van 99,99 procent en kan je dus met een gerust hart een website onderbrengen.

Verder zorgen we ervoor dat de laatste stabiele updates van belangrijke software ook zo snel mogelijk geïnstalleerd en beschikbaar is op jouw voordelige hosting pakket. Denk hierbij aan de achterliggende servertechniek zoals PHP, MySQL, MariaDB en ASP.NET. Zo kan je altijd gebruikmaken van de laatste technieken om niet alleen te beschikken over nieuwe functionaliteit, maar ook beveiliging en snelheid. 

Verschillende opties in Pakketten

Binnen webhosting heb je soms toch wel de voorkeur voor een pakket boven het ander, daarom hebben wij bij MijnHostingPartner.nl hier ook verschillende opties voor. Afhankelijk aan het type website wat je wilt op gaan zetten en of je hier een bepaalde techniek wilt gebruiken. Voor WordPress en meeste andere Content management Systemen raden wij aan om een Totaal SSD pakket te kiezen, hier heb je meer snelheid aan en kan je gebruikmaken van een MariaDB database. De spirituele opvolger van MySQL. Een reguliere website die puur en alleen als visitekaartje dient te dienen kan op een Totaalpakket draaien. Om alle verschillen in de hosting pakketten in te zien kan je het beste even op onze informatie pagina’s hiervoor kijken. Hier hebben we alle verschillen even onder elkaar op een rijtje staan zodat je snel de keuze kunt bepalen dat jij verder kan. En mocht je er toch niet uitkomen kom dan even bij ons op de online chat, we helpen je graag verder met het bepalen van de beste optie voor jouw wensen. 

Website maken en email opzetten, overal aan de gang met jouw bedrijf of passie

Het mooie van een website is dat er altijd en overal aan gewerkt kan worden. Er is eenvoudig met de administrator omgeving te werken aan je website en content voor te schrijven. Aan het design te werken of even een telefoonnummer bijwerken. Zolang je over de inloggegevens beschikt kan je overal aan de gang. Hetzelfde geld voor het email adres wat je natuurlijk wilt met je eigen domeinnaam. Bij de voordelige hosting van MijnHostingPartner.nl kan je zoveel mail adressen aanmaken als je wilt, zolang je maar in de totaalgrootte van je pakket blijft. Ook is dit email adres overal te gebruiken via een internet browser, door even naar onze webmail te gaan. Of je gaat een stap verder en stelt het email adres ook in op je telefoon of een ander apparaat in je favoriete email programma. Zo kan je altijd up to date blijven van je laatste emails. 

Wil je ook een voordelig hosting in Nederland? Voor minder dan een week boodschappen kan je al een heel jaar jouw hosting pakket en domeinnaam hosten.