Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Hoe start ik een food blog

Hoe start ik een food blog
MijnHostingPartner

Hoe start ik een food blog

Hoe start ik een food blog?

Een food blog is een leuke manier om jouw recepten en culinaire experimenten te delen met je vrienden en familie. Ook kan je met de juiste website en content ook veel nieuw bezoekers trekken! Als dat je doel is voor jouw food blog dan is MijnHostingPartner.nl jouw partner in crime daarvoor.

We zorgen er namelijk voor met onze Managed WordPress webhosting dat jouw WordPress food blog gereed is voor jouw avonturen. En geen zorgen hebt over de technische zaken. Wij regelen namelijk er altijd voor dat je food blog online is en bijgewerkt qua updates. Altijd veilig en snel dus!

Succes maken van jouw food blog

Er zijn een hoop succesverhalen van heren en dames die een food blog starten, het verhaal begint meestal op sociale media. Foto’s delen van jouw culinaire meesterwerken vraagt natuurlijk naar meer. In een blog kan je wat je niet op sociale media kan, namelijk jouw eigen site opzetten en je helemaal uitleven met design en teksten. WordPress heeft namelijk een enorme hoeveelheid aan Thema’s en plugins waarmee je jouw WordPress food blog zo kan buigen naar je wil.

Eenvoudig je blog maken

Met Managed WordPress hosting is het een kwestie van enthousiast te worden over je food zodat je er mooie blog posts van kan schrijven. Je bewerkt ze zo vanuit WordPress en hebt ze binnen 1 klik direct online staan. Je kan ook concepten opslaan of bestaande blog posts zo bewerken. Upload jouw mooiste foto’s van je gerechten in de hosting space en bouw een media folder op die je kan gebruiken. Met onze verschillende pakketten heb je altijd genoeg ruimte voor je email en website. Onze pakketten zijn er vanaf 5 GB tot 50 GB! En er is op elk moment de mogelijkheid om te upgraden naar een groter pakket.

Ook heeft jouw food blog een eigen omgeving afgesloten van andere sites en staat je blog op de laatste technologie met SSD schijven. Dit zijn razendsnelle schijven waardoor jouw website het allersnelst is. Wel zo handig als jouw blog populair wordt! Snelheid is namelijk een belangrijk onderdeel van het leesgemak van je bezoekers.

Start dus nu jouw food blog met MijnHostingPartner.nl