Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website maken voor Bakkerijen

Website maken voor Bakkerijen
MijnHostingPartner

Website maken voor Bakkerijen

Zoals voor iedere onderneming of bedrijf kan een website een groot verschil maken. Bakkerijen kunnen lokaal weliswaar bekend worden dankzij mond-tot-mondreclame, maar een doeltreffendere aanpak is het jezelf op de kaart zetten met een website en een Google Maps vermelding. Laten we in deze blogpost eens kijken hoe je dit eenvoudig zelf kunt opzetten en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken.

Zelf een website maken met WordPress

Het zelf maken van een website is tegenwoordig geen moeilijke opgave meer met alle moderne tools die tot je beschikking staan. Met tools zoals WordPress en vele andere Content Management Systemen heb je toegang tot een eenvoudige methode om een website te maken. Het zal uiteraard wel enige voorbereiding vergen om dit voor elkaar te krijgen, maar je kunt onze uitgebreide kennisbank gebruiken om alle stappen en vragen duidelijk te maken. Met een paar uur werk kun je al de fundering van jouw website hebben en hiermee beginnen om deze te vullen met content. Het maken van content kan op een vergelijkbare manier gebeuren als wanneer je bijvoorbeeld met Microsoft Word werkt.

Website gebruiken om jezelf op de kaart te zetten

Een website kan worden gebruikt om jezelf op de kaart te zetten op het internet, een onmisbare kans voor iedere bakkerij. Toon op de website de laatste afbeeldingen van je mooiste broden, saucijzenbroodjes, of taarten en verleen meer informatie over je proces en het ambacht hierachter. Zo heb je niet alleen een mooi online visitekaartje, maar kun je hierdoor ook nieuwe klanten aantrekken.

De website kan ook worden vermeld binnen je Google Maps vermelding, wat zorgt voor een aanvulling op een anders vrij lege vermelding op de kaart. Dit kan er ook weer voor zorgen dat jouw bakkerij beter op de kaart komt in de buurt, waardoor deze sneller en beter gevonden kan worden.

Bestellingen accepteren via de website

Het accepteren van bestellingen via de website is een andere geweldige functie die je kunt toevoegen aan jouw bakkerijwebsite. Door een eenvoudig bestelformulier toe te voegen, geef je klanten de mogelijkheid om hun favoriete producten van tevoren te bestellen, waardoor hun winkelervaring soepeler en efficiënter wordt. Ook kan je ervoor kiezen om een gehele webshop hieraan te koppelen, dit kan met WooCommerce binnen WordPress, of je kan hier ook bij de mogelijkheden van MijnWebshopPartner.nl kijken. We hebben hier alle tools voor je klaarstaan om eenvoudig jouw webshop op te starten voor jouw bakkerij. 

Contactinformatie, Over ons en de visie van jouw bakkerij

Naast het presenteren van je producten is het ook belangrijk om je contactinformatie duidelijk op de website te vermelden, samen met een 'Over ons' pagina waar je de geschiedenis van de bakkerij, je visie en missie kunt delen. Dit geeft een persoonlijk tintje aan je website en kan klanten helpen zich meer verbonden te voelen met jouw bakkerij. Deel bijvoorbeeld jouw manier van brood maken en de ambacht hierachter, van het fijnste zuurdesem brood tot de broden en broodsoorten die wij als Nederlanders lief hebben. Zoals het tijgerbrood en de ambachtelijke kadetten of bolletjes. 

Door een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website op te zetten, kun je jouw bakkerij online in de schijnwerpers zetten en nieuwe klanten aantrekken. Met de juiste tools en content kun je jezelf onderscheiden van de concurrentie en je onderneming laten groeien. Zorg ook voor de juiste fundering hieronder en kies een hosting pakket van MijnHostingPartner.nl om jouw online visie waar te maken voor jouw bakkerij.