Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Starten met een eigen mail account

Starten met een eigen mail account
MijnHostingPartner

Starten met een eigen mail account

Een eigen mail account van een domein is niet alleen makkelijk bij MijnHostingPartner.nl, maar ook snel in te stellen op elk apparaat. Laten we de voordelen van een eigen mail account eens nader bekijken!

Voordelen van een eigen mail account

De voordelen van een eigen email account zijn er veel, wanneer je aan de slag gaat voor het starten van jouw eigen bedrijf dan is een mail account een van de eerste stappen. Je wilt natuurlijk op een hoop verschillende wijze in contact kunnen komen met klanten, leveranciers en ga zo maar door. Wanneer je dit doet met een gratis email account zoals bijvoorbeeld een gmail.com of outlook.com account dan straal je geen professionaliteit uit. Dit komt omdat ten eerste een hoop SPAM binnenkomt bij dergelijke bedrijven van gratis mail accounts. En je identificeert je niet als een officieel bedrijf. Maar meer als een hobbymatig project. 

Een eigen email adres brengt je in de meeste gevallen verder in een bedrijf dan een ander email adres. En zodra je iets besteld op een webshop en je krijgt vervolgens een bevestiging van een ander email adres wat niets met de website te maken heeft, dan zet je hier zelf ook vraagtekens bij.

Verder ben je geheel vrij erin wat de naam van jouw email adres wordt wat voor het apenstaartje komt te staan. Gebruik je volledige naam, of een afkorting, of een algemene naam zoals info om met klanten te communiceren. Het domeinnaam wat achter het apenstaartje staat is dus vast te leggen met de domeinnaam registratie van de email hosting

Waar kan een email account ingesteld worden?

Een eigen email account kan in vrijwel elk programma lokaal ingesteld worden. We bedoelen dan hiermee dat je dit op je telefoon in een favoriete mail app kunt zetten of op de laptop of computer binnen bijvoorbeeld Outlook. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een omgeving waar je al vertrouwd mee bent en je collega’s ook snel in kunnen werken. Mocht je gewoon van onze webmail gebruik willen gaan maken dan kan dit ook. Die is altijd bereikbaar via de hosting  webmail.mijnhostingpartner.nl. En kan snel mee gewerkt worden zonder het email adres eerst te dienen instellen in een lokaal programma. 

Voor vrijwel elk populair mail programma hebben wij een handleiding voor in onze kennisbank zodat dit gemakkelijk gevolgd kan worden om in te stellen. Zo heb je een mail account snel ingesteld in jouw favoriete programma!

Complete controle over je data

Met een gratis email adres ben jij het product wat verkocht kan worden. Oftewel jouw data in de mail wordt gebruikt om je advertenties en suggesties te serveren voor producten en diensten. Met een eigen email adres bij MijnHostingPartner.nl heb jij complete controle over jouw data en email adres. Dit geeft je de zekerheid dat er geen data doorverkocht wordt of gebruikt wordt door derde partijen. 

Dit is niet alleen fijn voor een bedrijfsemail, maar natuurlijk ook voor een persoonlijk mail adres. Het is dus niet alleen voor bedrijven een uitkomst. Maar ook voor al het persoonlijk mailverkeer wat je in eigen beheer wilt hebben. 

SPAM protectie en ingebouwde beveiliging

SPAM is iets wat altijd wel voorkomt met een mail account. Dit kan niet alleen storend zijn maar kan ook schadelijke software verspreiden. Met onze ingebouwde SPAM filtering is te selecteren wat er gebeurd met een bepaald bericht wat een dergelijke SPAM score krijgt. Hierna is dit af te vangen en direct naar de prullenbak te verplaatsen. We raden aan om dit eerst naar de prullenbak te verplaatsen in plaats van direct te verwijderen. Zodat hier nog een controle op gedaan kan worden. 

Verder wordt er ook automatisch gescand op schadelijke software. En wordt een bericht niet in zijn geheel geopend wanneer dit verdachte bestanden bevat. Zo kan je jezelf het beste beschermen tegen SPAM en schadelijke software.

Geavanceerde instellingen en controle

Zo kunnen er ook in onze mail accounts geavanceerde acties en instellingen doorgevoerd worden. Meer dan je zou kunnen met een ander mail account. Zo kan je beschikken over een DMARC en DKIM certificaat in de DNS records. Dit zijn instellingen die het mogelijk maakt om extra handshakes toe te voegen aan al het mailverkeer. Waardoor jouw berichten beter beveiligd zijn, maar ook mail die je ontvangt extra gecontroleerd wordt. 

Al deze instellingen zijn in het control panel en ook in ons nieuwe klantenpanel verder in te stellen. En hebben we ook uitleg voor staan in onze kennisbank. Zo proberen wij ook altijd de geavanceerde stappen gemakkelijk te volgen te maken voor enigszins onervaren klanten. 

Wil je ook een eigen mail adres met je eigen domeinnaam? Neem dan een emailpakket of een van onze totaalpakketten. Voor een scherpe prijs beschik je dan al over jouw eigen email adres!