Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Nieuwe gratis plug-in voor de food bloggers

Nieuwe gratis plug-in voor de food bloggers
MijnHostingPartner

Nieuwe gratis plug-in voor de food bloggers

Er zijn een hoop particulieren en eenmansbloggers die hun website hebben om lekkere recepten en kookervaringen te delen met hun publiek. Dit wordt vaak gemaakt met ondersteuning van het populaire Content Management Systeem WordPress. Waar je makkelijk en eenvoudig een blog website mee kunt gaan starten. Zonder coderen. Een van de mooie punten van WordPress is ook verder dat er tienduizenden gratis plug-ins en thema’s beschikbaar zijn waar je jouw website hosting helemaal van jezelf kunt maken. 

Food Bloggers hebben natuurlijk een paar eisen om visueel een recept of artikel aantrekkelijker te maken. En natuurlijk om mensen makkelijk de gelegenheid te geven om te delen via Sociale Media. Met een plug-in die onlangs is uitgekomen van WPZOOM kan je de recepten nog in een leuker jasje steken en deze visueel er wat mooier uit te laten zien. Laten we in deze blog post even een kijkje nemen in de functies van de plug-in en hoe jij deze ook kunt gebruiken om jouw WordPress food blog te pimpen!

Functies van de WPZOOM plug-in

De Patterns of patronen binnen WordPress is een recente ontwikkeling die je ook los kan gebruiken binnen WordPress, in de blokken die je pagina opmaken kan je vanaf de WordPress “marktplaats” de gratis beschikbare thema’s downloaden en gebruiken binnen je eigen WordPress website. Met de Plug-in brengt WPZOOM de meest geschikte voor Food bloggers samen tot een geheel en zijn ze in een keer te gebruiken via de WordPress Administrator. En hoef je dus niet hierbuiten te gaan om de patronen te downloaden en gebruiken. Dit is dus fijn voor iedereen die opzoek is naar een one stop oplossing en kan dus fijn worden gebruikt. 

De plugin voegt een extra functionaliteit toe binnen de editor van je pagina’s om toegang te krijgen tot alle patronen. Die je vervolgens zoals regulier kunt bewerken en invullen naar jouw recept of data. Dit kan jouw recepten dus visueel aantrekkelijker maken en ervoor zorgen dat jouw website beter ontvangen wordt, meer gelezen of anderzijds beter ervan wordt. 

De plugin downloaden werkt zoals elk andere WordPress plug-in downloaden, denk er alleen even aan om de schrijfrechten aan te zetten hiervoor weer. Hij kan worden opgezocht in de bibliotheek van WordPress voor de plug-ins, of hij kan even handmatig gedownload worden indien gewenst. Naar de volgende plug-in is te zoeken: 

Door WPZOOM. De plugin is gratis te gebruiken, met een optie om up te graden naar een betaalde versie indien je toegang wilt krijgen naar wat meer functionaliteit. Wellicht een goede overweging als de plugin je bevalt, en al wat meer maandelijkse bezoekers hebt. Dan kan de investering je waard zijn. 

Jouw recepten op een leuke manier presenteren

Het is van essentieel belang om jouw recepten op een visueel aantrekkelijke wijze te presenteren, doe je dit niet dan zal je weinig kans maken in de verzadigde wereld van food blogs. Het is namelijk een van de populairste blog types over de gehele wereld. En je zal daarom voor vrijwel elk denkbaar recept een groot aantal concurrenten hebben. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat je erboven uitsteekt met originele foto’s en beeldmateriaal, leuke vormgeving zoals door deze plug-in te gebruiken en leuke content die niet alleen leuk leest, maar ook geschikt is voor Google.

Je zal daarom aan de bak moeten om wat van jouw food blog te maken, zoals wel meer zaken in het leven zal het begin niet eenvoudig zijn. Maar bij MIjnHostingPartner.nl kunnen we het wel zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Met onze Managed WordPress hosting pakketten nemen wij veel van de normale zorgen bij WordPress voor je weg. Lees hieronder verder door voor alle mogelijkheden met een Managed WordPress hosting pakket. 

Een foodblog maken met WordPress in de hosting van MijnHostingPartner.nl

Je hebt bij ons twee mogelijkheden voor het maken van een WordPress website, dit is of een van de Managed WordPress hosting pakketten. Of je kiest voor een Totaal SSD pakket. Het grootste verschil is de dienstverlening die hierachter zit. Voor iedereen die zorgeloos een WordPress website wilt draaien en zich enkel wil focussen op het maken van content, dan is een Managed WordPress pakket de keuze voor jou. Wij nemen dan namelijk de technische werkzaamheden voor je uit handen, en worden bijvoorbeeld de plug-ins up to date gehouden, het thema en de WordPress versie zelf. Daarnaast regelen we de Backups voor je en de optimalisatie, het enige wat dus voor jou overblijf is de website zelf in elkaar zetten en vullen met content. De rest nemen wij dus voor je uit handen. 

Met een Totaal SSD hosting pakket kan je uitstekend zelf je website op hosten, voor een lage prijs kan je dan aan de slag. Het enige wat daar dus het verschil is, is dat je de technische zaken zelf dient uit te voeren. Optimalisatie van de website, Backups, updates en het installeren van WordPress dien je dan zelf uit te voeren. Gelukkig hebben we voor vrijwel elke denkbare vraag bij WordPress een artikel voor je klaarstaan in onze kennisbank. Wanneer je dus zelf bereid bent om hier meer tijd en energie in te steken, dan zit je goed met een Totaal SSD hosting pakket. 

Plaats dus nu jouw bestelling om ook gelijk aan de slag te kunnen gaan met jouw Food blog in WordPress!