Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Mail workflow - Organisatie in je email

Mail workflow - Organisatie in je email
MijnHostingPartner

Mail workflow - Organisatie in je email

Er zijn een hoop verschillende manieren waarop je jouw email kunt inrichten en beheren, bij MijnHostingPartner.nl heb je hier verder zelf geheel de vrije hand in. Laten we een kijkje nemen in hoe jouw email adressen kunnen worden ingericht en aangemaakt worden, en hoe je hier orde in de chaos in houdt. Bekijk nu alle tips!

Hoe jouw email wordt opgezet

Je email adressen zelf kunnen ook geheel zelf verder ingericht worden naar wens. De meest bekende email adressen die aangehouden worden zijn vrijwel altijd het standaard info@ adres. Of contact@ die hiervoor gebruikt wordt. Met deze email adressen kan je altijd ver uit de voeten, en voor velen hoeft dit enkel aangemaakt te worden. 

Als je het echter wat persoonlijker wilt dan is dit ook aan te passen naar je voornaam of een combinatie van je voor en achternaam. Bijvoorbeeld frank@ of f.mijnhostingpartner@, die formaten worden vaak hiervoor toegepast. En aangezien je een email adres vaak nog wel eens door dient te geven aan de telefoon, is het vaak raadzaam om hier de makkelijkste versie voor te kiezen. 

Sommige bedrijven kiezen er ook voor om zich wat informeler op te stellen, en bijvoorbeeld enkel het algemene adres op hey@ of hoi@ te zetten. Dit is wellicht voor een begrafenis onderneming niet de meest geschikte keuze. Stem dit dus af naar je doelgroep en bedrijf. 

Meerdere mail accounts binnen je bedrijf

Indien je meerdere mail accounts wilt aanmaken binnen je bedrijf dan is dit ook verder onbeperkt mogelijk bij MijnHostingPartner.nl. Wil je dus voor iedere collega individueel een email adres opzetten dan is dit dus zeker mogelijk. Je enige limiet hierin is je pakketgrootte. Maar hier heb je eenvoudig overzicht over als domein administrator op je email adres.  Je ziet dan in een oogopslag de ruimte die elk individueel account inneemt. 

Iedere collega een eigen email adres werkt over het algemeen het fijnst voor iedereen, maar er kan ook gekozen worden voor het onderling delen van accounts. Zoals een email adres voor support@, helpdesk@, facturen@, en ga zo nog maar even door. Waar email echter ook vaak nog voor gebruikt worden is om onderling taken te verdelen, dit gaat met een gedeeld email adres wellicht wat minder makkelijk. Maar ook hier kan je uiteraard verschillende folders in aanmaken om taken te verdelen. 

Waar jouw email adres op wordt ingesteld

Er kan met een hoop verschillende programma’s en manieren worden gewerkt met een email adres, waar het uiteindelijk vaak op neerkomt is waar je het meest vertrouwd mee bent. En dat is voor een hoop gebruikers of Outlook of Apple Mail. Je hoeft echter helemaal niets verder aan te schaffen of te installeren door gebruik te maken van onze webmail. Hierin kan je volledig aan de slag met je email adres, en zelfs je agenda inzien en bewerken. 

Wanneer je echter aan de slag wilt met een lokale applicatie dan kan je dit doen in het programma naar keuze. Naast Outlook en Apple mail kan je ook gebruikmaken van EMclient, Thunderbird en gewone Windows mail. Alsmede vele andere opties. Er bestaat een grote kans dat we alle stappen al voor je hebben uitgewerkt in onze kennisbank. Hierin wordt je begeleid met screenshots en ander beeldmateriaal om ervoor te zorgen dat iedereen een mail adres kan instellen. 

Naast het installeren of bijhouden van je email adres op de computer of laptop, kan je het email adres ook gemakkelijk bijhouden en instellen op je telefoon. Het voordeel hiervan is dat je overal toegang hebt tot je email hosting, en ook vaak inkomende mails wat beter in de gaten kan houden en ordenen.

Orde houden in je Inbox 

Om jouw mailbox te ordenen heeft iedereen zo zijn eigen manier, voor iemand werkt het bijvoorbeeld perfect om alles in de inbox te laten staan en te verwerken. En voor de ander werkt het bijvoorbeeld het makkelijkst om elke opdracht onder te verdelen in zijn eigen mapje. Het belangrijkste wat we hierin kunnen meegeven is om het overzichtelijk proberen te houden. En in plaats van bijvoorbeeld al je projecten in een folder te stoppen dit nog verder onder te verdelen. En hier dus in een oogopslag vaak het juiste kan vinden. 

Verder raden we aan om niet van iedere nieuwsbrief lid te worden, zaken zoals notificaties van Funda en andere privé zaken hebben vaak niet de beste plek in je zakelijke email adres.  Wel kan je bijvoorbeeld op de hoogte blijven binnen je markt van ontwikkelingen en nieuws. Maar probeer dit altijd te beperken. Het zou namelijk niet goed zijn als je door het ontvangen van vele nieuwsbrieven net die ene klant zijn verzoek over het hoofd ziet. 

Dus voor iedereen die moeite heeft om zijn email op te zetten, de mail van MijnHostingPartner.nl stelt je in staat om dit geheel naar wens te maken. Neem nu jouw pakket af om gelijk gebruik te gaan maken van jouw eigen email adressen!