Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Kleine tips voor websites

Kleine tips voor websites
MijnHostingPartner

Kleine tips voor websites

Kleine tips voor websites

Een hoop mensen starten een website voor hun bedrijf, blog of hobby. Je kan met MijnHostingPartner.nl vrijwel elk Content Management Systeem gebruiken om jouw website te maken. Het is echter zo dat je een bepaald aantal regels moet vasthouden wil je het goed doen met je website. Daarom gaan we in de blog post een lijstje af wat je in de gaten moet houden wanneer je een website gaat beginnen of al begonnen bent op je hosting.

Vermijd dubbele content

Het is soms verleidelijk om niet weer datzelfde stukje tekst anders te moeten schrijven. Kom echter niet in die verleiding. Het kan namelijk voor bezoekers storend zijn maar vooral is het voor jouw zoekmachine resultaten niet positief. Dit wordt namelijk afgekeurd door Google en Bing. Wanneer je zelf geen tijd of zin hebt om een stuk tekst te schrijven of je weet niet waar je rekening mee moet houden dan kan je altijd een professional hiervoor inhuren.

Meta tags en opmaak

Je website en de verschillende pagina’s moeten altijd goed opgemaakt zijn voor zowel je bezoekers en SEO. Met h1 en h2 headers kan je duidelijk maken waar de teksten en alinea’s over gaan en kan je altijd jouw zoekwoorden in verwerken. Meta tags zijn niet zichtbaar voor de bezoeker maar zijn wel zichtbaar voor de zoekmachine. Hierin wordt duidelijk gemaakt waar de pagina over gaat. Vergeet ook niet altijd je alt tags van je afbeeldingen af te stemmen op de pagina inhoud en jouw zoekwoorden hierin te verwerken.

Juiste domeinnaam

Zoals we al vaker behandeld hebben is de juiste domeinnaam registratie belangrijk om te hebben. Je domeinnaam dient pakkend te onthouden zijn en niet moeilijk te spellen over de telefoon. Het is ideaal om jouw domeinnaam niet eens te hoeven duidelijk te maken. Zo voorkom je gemiste kansen doordat je domeinnaam niet onthouden wordt.

Snelheid

Snelheid is erg belangrijk om jouw website een succes te maken. Wanneer je dit nog niet hebt dan is het raadzaam om naar een SSD hosting pakket te kijken van MijnHostingPartner.nl. Hier sta je op SSD schijven die vele malen sneller zijn dan de traditionele harde schijven. Met alleen SSD schijven ben je er vaak echter nog niet. Het is ook zaak dat je goed naar je website optimalisatie kijkt en hier ook enige moeite in steekt. Kijk naar je plaatjes en de laadtijden hiervan. Wanneer je een 4K plaatje als logo hebt dan is het eens tijd om dit wat te verkleinen. Pas dit ook toe aan de rest van je afbeeldingen en kijk eens met F12 onder netwerk van je browsertool wat er precies ingeladen wordt.

Jouw website

Met deze tips kan je jezelf wapenen tegen veel voorkomende fouten met het maken van websites. Als je nog vragen hebt dan kan je ook altijd even op de chat komen voor tips.