Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Beter dan Yoast SEO - The SEO Framework

Beter dan Yoast SEO - The SEO Framework
MijnHostingPartner

Beter dan Yoast SEO - The SEO Framework

SEO of Search engine Optimization is een onderdeel van websites maken, onderhouden en optimaliseren dat vaak een cruciaal onderdeel is van het succes van een website. Aangezien de meest populaire manier om een website te maken WordPress is, zijn er hier een groot aantal plugins voor aanwezig die je hierbij helpen. Door veel klanten wordt er gebruik gemaakt van Yoast SEO. Een betere optie die schoner, sneller en betrouwbaarder is The SEO Framework. Laten we deze plugin en de verschillen behandelen in deze blog post. 

Yoast SEO wordt door veel online Guru’s aanbevolen om jouw website in een keer geschikt te maken voor zoekmachines. De realiteit is dat veel werk voor SEO niet alleen op website vlak zelf is maar ook daarbuiten. Met elke Google update die uitrolt veranderen de spelregels en aandachtspunten. Om een tipje van de sluier op te lichten geeft John Mueller van Google Zwitserland soms handige tips en trucs. 

Yoast SEO is een zware plugin die vaak een foutief beeld kan geven waar je rekening mee dient te houden. Een item wat zijn waarde heeft verloren bijvoorbeeld is het bijhouden van tags voor elke post. Dit heeft niet meer zijn effect die het jaren geleden had en zo zijn er nog meer zaken die Yoast niet correct afhandelt. 

Wijzelf en klanten die overgeschakeld zijn naar The SEO framework zijn louter positief op de wijzigingen en tips die The SEO Framework op tafel brengt. Laten we alle functies hieronder gaan behandelen. 

The SEO Framework , Nederlandse ontwikkelaar

The SEO Framework is het werk van een Nederlandse ontwikkelaar Sybre Waaijer. Met zijn jarenlange ervaring in WordPress is hij uiteindelijk gaan ontwikkelingen. Met een heldere visie en de belofte om altijd transparant en eerlijk te zijn over zijn WordPress code en werk is het een voorbeeld voor menig ander WordPress developer. 

Met nu 2 jaar ervaring in het gebruik van de plugin The SEO Framework kan ik persoonlijk betuigen van een fijne ervaring met de plugin. 

Geen advertenties en een schoon uiterlijk

Wat een verademing is ten opzichte van menig andere WordPress plugins is het niet tonen van advertenties, het constante smeken voor het overstappen naar de premium versie en voornamelijk een schoon uiterlijk. Geen scherm dus wat volgegooid wordt met vaak nutteloze informatie, kleuren en menu’s die je toch niet gebruikt. 

The SEO Framework vermeld zich prominent op een aantal plekken. Onderaan een artikel met de mogelijkheid om de Meta beschrijving en Titel aan te passen, in de blog en pagina overzicht met een eenvoudige kleurcodering. En in het instellingen menu van de plugin zelf. 

De SEO tips die gegeven worden zijn ook gebaseerd op de technieken die Google zelf aanraad, ook wel bekend als White hat SEO. En de privacy van de plugin wordt ook voorop gesteld. Met het niet verzamelen van data om te versturen naar de eigen servers, en geen derde partij die erbij betrokken wordt. 

Beter dan Yoast SEO - The SEO Framework

Leer SEO tips en trucs niet alleen in je WordPress site maar ook in andere bronnen

The SEO framework is inderdaad schoon en een helder uiterlijk, het geeft je echter niet dezelfde soort tips die in een blog post zelf van belang zijn. Hier kan over gediscussieerd worden of dit ook belangrijk is om te hebben in de blog post zelf. Echter is mijn mening dat hier buiten je WordPress website om huiswerk voor gedaan dient te worden. SEO is een altijd veranderde markt en je dient op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen die er aan de hand zijn. 

The SEO framework houdt in dat opzicht op dezelfde manier niet je handje vast om te zorgen dat jouw keyword er wel een aantal keer in voorkomt. De focus licht op de gebruikers die enige ervaring hebben met SEO maar toch de mogelijkheid willen hebben om een aantal checks uitgevoerd te hebben op een website. En ook vooral een heldere manier van werken met Social media, en de verschijning binnen zoekresultaten in te zien.

Op de officiële website van The SEO Framework zijn er ook een aantal gidsen in te zien die het proces nog nader uitleggen. En kan je hiermee je voordeel uithalen door binnen 5 minuten meer te lezen over de kern van SEO en WordPress. 

12 keer zo snel

The SEO Framework zorgt er naast de bovenstaande items er ook voor dat je een vele malen snellere ervaring hebt dan andere oplossing. Met een obsessie voor snelheid van WordPress websites en hosting zijn we bij MijnHostingPartner.nl altijd voorop met het uitzoeken van de snelste oplossingen. We zien bij klanten die Yoast SEO gebruiken vaak de vraag waarom de WordPress admin omgeving zo traag is. We raden dan altijd aan om de The SEO Framework eens een keer te gaan proberen. 

Op de achtergrond wordt er veel geregeld

In de achtergrond van de plugin wordt er ook veel voor je uit handen genomen. Er worden bijvoorbeeld een hoop zaken geautomatiseerd en beveiligd. Zoals het generen van de nodige SEO meta tags en preventief beveiligd tegen SEO aanvallen door hackers.De database wordt ook zo efficient mogelijk mee om gegaan, hierdoor is de plugin en website dus ook veel sneller dan andere opties.Ook is de plugin gratis te gebruiken zonder verborgen kosten. Je bepaalt zelf of je van bepaalde extensies gebruik wilt maken, enige extensies zitten een kleine meerprijs aan vast. Het is dus een heldere plugin die je veel voordelen geeft! 

We nodigen je uit om de plugin eens te gaan proberen, installatie is gemakkelijk via de weg die je waarschijnlijk bekend is. Voer de naam The SEO Framework in bij je WordPress administrator omgeving om direct de plugin te installeren en te gaan gebruiken!