Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

AbanteCart Hosting

AbanteCart Hosting
MijnHostingPartner

AbanteCart Hosting

AbanteCart Hosting

Een webshop kan je maken in een hoop verschillende oplossingen. Van de extensie WooCommerce voor WordPress of nopCommerce hosting. Waar we het in deze blog post over gaan hebben is het Content Management Systeem AbanteCart. Dit is een oplossing die gekozen kan worden voor zowel grote bedrijven of kleine ondernemingen. Aangezien de E commerce oplossing vrij is te gebruiken dankzij de open source licentie kan hij door iedereen zonder zorgen en extra kosten geïnstalleerd worden.

Bij MijnHostingPartner.nl kan je met onze SSD hosting ervanuit gaan dat jouw AbanteCart webshop razendsnel is. Dit komt door de SSD schijven waarop je site draait die vele malen sneller zijn dan traditionele harde schijven. Als je gebruik maakt van onze SSD hosting dan heb je de keuze uit 2 pakketten. Of van 25 GB schijfruimte waarbij je genoeg ruimte hebt voor al jouw producten en mail. Wanneer je meer ruimte nodig hebt voor een grote webshop dan hebben wij ook het SSD 50 GB pakket. Hier heb je het dubbele aan schijfruimte waarbij je een grote webshop kan draaien met veel producten. Als je meer ruimte nodig hebt dan is dit altijd te bespreken.

Voordelen van AbanteCart

AbanteCart is flexibel in het opzetten en wordt aangestuurd door PHP. Het maakt gebruik van de laatste PHP technologie en kan daarom op PHP 7.x draaien voor de beste prestaties en veiligheid. Ook word de ecommerce oplossing snel bijgewerkt en ondersteund door een grote community.

Er worden veel betalingsmethodes ondersteund van PayPal tot creditcards, deze betalingsmethodes zijn er al standaard ingebakken. Wat het opzetten een gemak maakt. Als je enige ervaring hebt met het browsen op het internet dan kan je ook gebruikmaken van AbanteCart. Het zit namelijk zo in elkaar dat alles makkelijk te begrijpen is en snel op te zetten. Er wordt ook al veel van het technische aspect voor je klaargezet in de demostore. Op die manier kan je kennismaken met AbanteCart hosting en er mee spelen totdat je jouw weg hebt gevonden.

Veel extensies en templates zijn er ook beschikbaar via de AbanteCart marktplaats. Voor veel van de templates en extensies kan je voor een kleine meerprijs jouw webshop uniek maken.

Neem dus nu jouw SSD hosting pakket af bij MijnHostingPartner.nl voor jouw AbanteCart webshop!