Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Website eindelijk gaan maken in 2022

Website eindelijk gaan maken in 2022
MijnHostingPartner

Website eindelijk gaan maken in 2022

Het nieuwe jaar komt er weer aan, en natuurlijk komt hierbij weer een lijst van doelstellingen erbij. Stof in 2022 eens jouw domeinnaam af en begin eens aan die website waar je al zo lang aan denkt! Met MijnHostingPartner.nl is het gemakkelijk dan ooit om een website zo op te starten en te onderhouden. Laten we een kijkje nemen in de eerste stappen en hoe jij dit kan opzetten!

Veel mensen kopen een domeinnaam en een hosting pakket, maar laten vaak nog de website een poos simmeren. Er wordt dan wel al vaak gebruik gemaakt van het email adres. Maar nog niet wordt er een website gemaakt, in deze blog post sporen we je graag aan om hier in 2022 mee gaan te beginnen!

Website opzetten 

Een website opzetten is tegenwoordig zo geregeld, met een dagje even ervoor wegzetten zullen de meeste mensen hier al wel in staat zijn om met WordPress een website te installeren op de hosting space. Een leuk thema uitkiezen en het e.e.a. aan content al te schrijven om te gebruiken op de home en contact pagina. 

Voor elke hobby, passie of bedrijf is natuurlijk een website te maken. En voor velen kan met deze dag aan werk al genoeg op de website gemaakt worden. Bijvoorbeeld met een portfolio website of een website wat puur en alleen voor een visitekaartje dient te tellen. Andere websites zullen met alleen deze content niet klaar of af zijn, en zal je dus in de wekelijkse of dagelijkse werkzaamheden moeten meenemen.

WordPress is in het nieuwe jaar gemakkelijk te installeren via het klantenpanel bij MijnHostingPartner.nl, dit kan je dus helpen om een snelle start te maken. Wanneer je een website wilt gaan maken dan is WordPress voor velen de eerste keus. Echter zijn er nog veel meer content management Systemen beschikbaar bij MijnHostingPartner.nl. Er kunnen er altijd een paar eerst uitgetest worden voordat je de beslissing neemt over een CMS. Dit is vaak wel aan te raden, aangezien een CMS niet zo 1 2 3 gewisseld kan worden. Nadat je hier de beslissing over neemt dan zal je hier dus een lange tijd gebruik van blijven maken. 

Rekening houden met mobiele werking en snelheid

Wanneer je een website maakt in 2022 dan dien je natuurlijk wel de laatste standaarden te gebruiken, maak daarom gebruik van de laatste versie van WordPress en kies een modern thema uit. Met de meeste gangbare thema’s heb je gelijk een website die geschikt is voor mobiele schermen en desktop. En kan goed versneld worden met nog enige aanpassingen. Maak hierbij gebruik van een caching plug-in en zorg voor kleinere afbeeldingen. Op die wijze kunnen mensen met een mobiele connectie nog steeds snel een website kunnen gebruiken. Een item wat zeker op mobiel erg belangrijk is, aangezien website die langer dan 1 seconde dienen te laden zullen als snel afvallen.

Website vullen met content

Een website vullen met content zal in veel gevallen een hoop werk blijven, content in de vorm van tekst dient natuurlijk geschreven te worden. Content in de vorm van video’s en beeldmateriaal zal gemaakt dienen te worden en ga zo maar door. De website content kan gemaakt worden door jezelf, door je collega’s of door freelancers.De website vullen met content is natuurlijk geen klusje voor 1 dag, maar zal je op een periodieke basis dienen in te plannen. Met regelmatig frisse content op een website maak je meer kans om goed te scoren in zoekmachines zoals Google. En kan je ervoor zorgen dat klanten je dus beter kunnen vinden. Langer op de website blijven en daardoor ook sneller geneigd zijn een aankoop te maken. 

Start dus nu jouw website in 2022 samen met MijnHostingPartner.nl! We helpen je graag verder om ook jouw doelen te bereiken.