Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Umbraco 7 6 Update

Umbraco 7 6 Update
MijnHostingPartner

Umbraco 7 6 Update

Umbraco Nieuwe Update

Umbraco is een populair CMS(Content management systeem) wat gemaakt is in ASP.NET, bij MijnHostingPartner.nl hebben we speciale pakketten die ingericht zijn voor Umbraco hosting. Hier heb je de laatste updates van ASP.NET en sta je op de SSD schijven voor de optimale snelheid.

Umbraco hosting bij MijnHostingPartner.nl heeft nu een nieuwe update gekregen. Met deze update zijn 143 taken aangepakt door het team van Umbraco en staat dit voor een grote versie update. Er zijn teveel zaken om op te noemen, wat op de schop is genomen. Maar we behandelen de highlights hieronder.

Umbraco 7. 6 layout

De layout zal je als eerste opmerken wat veranderd is inde update. Nieuwe kleuren en een “simpeler” en makkelijker te gebruiken interface. Een van de grootste doelen van deze Umbraco update was om voor beginners die starten het zo eenvoudig mogelijk te maken. Hierdoor is de leercurve verder naar beneden gezakt en kunnen niet technische gebruikers toch het makkelijk oppikken.

Umbraco 7.6 snelheid

De snelheid van een Umbraco website staat alom bekend. Zeker met de Umbraco hosting van MijnHostingPartner.nl zal je versteld staan van de snelheid die je krijgt. Als je van een PHP CMS opstapt naar ASP.NET dan is het een verademing. Geen eindeloze optimalisatie meer om de laad tijden te krijgen die je wilt en moet hebben om jouw klanten tevreden te stellen.

Umbraco Forms 6.0

Voor Umbraco Forms is ook een grote update uitgekomen, dit is de populaire tool om formulieren aan te maken binnen Umbraco. Waar de vorige keer voornamelijk de focus was gelegd op de editor is het nu op de functionaliteit vooruit gegaan. Het is nu een genot voor zowel ontwerpers als technische mensen om er mee te werken.

Umbraco ontwikkelingen bij MijnHostingPartner.nl

MijnHostingPartner.nl is op de achtergrond bezig om een alternatief aan te kunnen bieden voor Umbraco Forms en templates die makkelijk te installeren zijn. Zo proberen we ervoor te zorgen dat ook Umbraco gebruikt kan worden door klanten die overstappen van bijvoorbeeld WordPress of Joomla hosting. Wij zijn namelijk enthousiast over Umbraco en willen dit graag delen!

Let goed op de aankondigingen en like ons op Facebook om hier als eerste op de hoogte van worden gesteld wanneer dit beschikbaar is.