Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Snelheid adblocker Brave 69x verbeterd

Snelheid adblocker Brave 69x verbeterd
MijnHostingPartner

Snelheid adblocker Brave 69x verbeterd

Als je vaker onze blog posts leest dan weet je dat we bij MijnHostingPartner groot fan zijn van de Brave browser. Het is namelijk een browser die standaard reclames en tracking blokkeert. Dit maakt het een snelle webbrowser vergeleken met bijvoorbeeld Google Chrome of Mozilla Firefox. In een recente blog post hebben ze aangekondigd dat de adblocker 69 keer zo snel is met de nieuwe implementatie van Rust.

Wat is er precies veranderd?

Het team van Brave heeft gezegd dat er gemiddeld 75 requests zijn op een web pagina, elk request wordt vervolgens gecontroleerd door de Brave browser zelf. Deze reclame blocker is verder gemaakt in de taal C++. Met de nieuwe adblocker is dit allemaal geschreven in de programmeer taal Rust.

Ze waren er namelijk achter gekomen dat de snelheid van de browser tot wel 69 keer versneld kan worden als dit geschreven zou zijn in Rust.Deze verbetering zorgt er voor dat je snel en gemakkelijk bij jouw hosting kan.Mocht je de browser uit willen proberen dan kan dat op de volgende link: Download Brave.

De snelheid van mijn website

Nu je gelezen hebt dat de Brave browser tot wel 69 keer sneller wordt heb je misschien ook in gedachte om je website te versnellen. We hebben daarom besloten om nog wat extra tips te geven om jouw website te versnellen.
Een van de makkelijkste methodes is het activeren van GZIP. Dit zorgt er voor dat de bestanden die in jouw hosting staan verkleind worden. Dit zorgt er voor dat het veel sneller ingeladen wordt door de server waardoor jou website een stuk sneller is.

Als je een WordPress site hebt dan hebben wij hier ook enkele tips voor. Een van de meest belangrijke dingen bij WordPress is dat je altijd alles goed up to date moet houden. Dit verbeterd niet alleen de snelheid maar ook de beveiliging van jouw website. Indien je gebruik maakt van onze Managed WordPress hosting dan hoef je je hier geen zorgen om te maken. Bij deze pakketten wordt namelijk alles automatisch bijgehouden waardoor jij hier geen moeite meer in hoeft te steken.

Mocht je hier geen gebruik van willen maken dan kun je natuurlijk ook nog een SSD pakket nemen. Hierbij wordt jouw website op een SSD geplaatst in plaats van een HDD. Dit zorgt er voor dat jouw website 40-60% sneller is. Mocht je verder nog vragen hebben over Brave of over WordPress dan kun je altijd kijken of een van onze medewerkers aanwezig is op de chat. Wanneer er niemand op de chat is dan kan je een ticket richting onze helpdesk sturen.