Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

nopCommerce 4-0

nopCommerce 4-0
MijnHostingPartner

nopCommerce 4-0

nopCommerce 4.0 update

nopCommerce is een ASP.NET webshop hosting tool waarmee je eenvoudig en uitgebreid jouw webshop mee kunt hosten. Met nopCommerce hosting heb je een krachtige tool voor je webshop die zeer uitgebreid is. Daarom is het de meest gekozen webshop oplossing binnen ASP.NET. nopCommerce is geschikt voor vrijwel elke gebruiker. Of je nu startende bent of een ervaren gebruiker.
nopCommerce is op dit moment een van de veiligste, snelste en stabielste opties voor een webshop. Combineer dit met onze ASP.NET pakketten met hun eigen dedicated pool, SSD hosting en laatste updates voor de beste combinatie tussen hosting en software. We kunnen garanderen dat je bij ons de beste resultaten zult halen.

En een aantrekkelijk aspect is dat de software geheel open source en dus gratis te gebruiken is. Dit scheelt je als bedrijf een hoop aan kosten. Je host al een nopCommerce website voor € 24.94 ex btw per jaar bij MijnHostingPartner.nl! Je hebt een actieve support community in de forums van nopCommerce en je kan altijd rekenen op support van webhost MijnHostingPartner.nl voor vrijwel al je vragen.

Release datum van nopCommerce 4.0

De laatste update van nopCommerce komt op 17 oktober naar verwachting uit. Dit is eerst de beta versie voordat de officiële  release uitkomt. De officiële release komt 2 tot 3 weken hierna uit. Er is veel aan de achtergrond gebeurd om nopCommerce beter te maken. De grootste en spannendste ontwikkeling is dat het project nu in ASP.NET Core wordt geschreven!

Snelheid en beveiliging van nopCommerce

Dit zorgt ervoor dat een nopCommerce webshop nu met de allerlaatste techniek werkt. Zo heb je nog meer snelheid en kan je verzekerd zijn van een langdurende stabiele webshop. Naar onze mening één van de meest stabiele webshops die je kan hebben. Wat je ook niet zult hebben bij nopCommerce 4.0 is dat je constant op de hoogte moet zijn van updates, patches en hotfixes zoals je met veel andere opties wel hebt.
Met een nopCommerce pakket bij MijnHostingPartner.nl kan je ook altijd een SSL certificaat bestellen of gratis installeren om de veiligheid van je klanten te garanderen. Het is namelijk verplicht om gebruik te maken van goede beveiliging van de persoonlijke gegevens. Met onze uitgebreide beveiliging en Firewall zal je geen last hebben van downtime door kwaadwillende.