Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Nieuwe layout en wijzigingen aan pakketten

Nieuwe layout en wijzigingen aan pakketten
MijnHostingPartner

Nieuwe layout en wijzigingen aan pakketten

Nieuwe layout en wijzigingen aan pakketten

MijnHostingPartner.nl is al geruime tijd bezig om onze layout en dus ook design op de schop te gooien. We zijn namelijk altijd bezig om de klantenervaring zo prettig mogelijk te maken. Dit doen we door onze pakketten verder op te splitsen en het duidelijk te maken voor nieuwe klanten waar ze aan toe zijn.

Wat je gelijk zult opmerken is dat het email hosting pakket en Domein only pakket verdwenen zijn van de voorpagina. Dit wil niet zeggen dat we die niet meer leveren. Wat we vaker tegenkwamen op de chat en in de tickets is dat het voor sommige klanten niet duidelijk was welk pakket nu gekozen moest worden voor het hosten van een website. Dit hebben we nu buitengesloten door op de hoofdpagina alleen nog maar de hosting pakketten te tonen. Zo kan je met elk van de 4 pakketten vrijwel alles doen op het gebied van hosting.

2 SSD pakketten

Ook hebben we het populaire SSD hosting pakket nu uitgebreid met een tweede optie. Naast de originele ruimte die we hieraan hadden toegekend van 25 GB hebben we nu ook de stap groter met 50 GB aan SSD schijfruimte! Zo kan je al je media van je website zodat ze razendsnel bereikbaar is dankzij de snelheid van de SSD schijven.

Totaal en Totaal XL pakket

Natuurlijk bestaat het populaire totaal pakket nog steeds op dezelfde wijze, dit is namelijk een ontzettend scherp geprijsd pakket met veel mogelijkheden. Als je net begint met je website of een betrouwbare voordelige optie nodig hebt is het Totaal pakket jouw eerste keus.

Het Totaal XL pakket is ook verder onveranderd en blijft de optie voor iedereen die een grote website heeft. Of het nu media of een grote website is. Zonder limieten op de schijfruimte kan je elke kant op die je wilt met je website. Onbeperkte hosting voor een scherpe prijs!

ASP.NET Core pakketten

De ASP.NET Core pakketten blijken ontzettend gewild te zijn voor iedereen die opzoek is naar een oplossing voor hun zakelijke website. Wat zo speciaal is aan deze pakketten is dat er voor iedere website een dedicated application pool is. Dit zorgt ervoor dat je een uiterst stabiele website krijgt. Combineer dit met de SSD schijven waar ze standaard opstaan en je hebt stabiele en vooral ook heel snelle ASP hosting websites.

Pakketten voor OpenCart, nopCommerce, Umbraco en nog veel meer

Nu de vraag naar een specifiek pakket voor een Content management systeem meer en meer groeit probeert MijnHostingPartner.nl hier op in te spelen. Speciaal ingerichte hosting voor jouw favoriete CMS. De pakketten die we hiervoor inrichten staan standaard op SSD schijven en heeft net zoals de ASP.NET Core pakketten een dedicated application pool. We stellen de pakketten zo in dat elk CMS maximaal hiervan profiteert. Ook installeren we gratis jouw CMS op je hosting space.