Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Gratis WordPress plug-ins voor jouw hosting

Gratis WordPress plug-ins voor jouw hosting
MijnHostingPartner

Gratis WordPress plug-ins voor jouw hosting

WordPress is het meest gebruikte content management systeem wat er op het moment is.Hierom zijn er ook veel verschillende plug-ins beschikbaar die je voor veel verschillende dingen kan gebruiken.
Nu vraag je je vast af welke plug-ins je voor jouw Hosting wel of niet moet gebruiken.We gaan in deze blog post behandelen wat goeie gratis WordPress plug-ins zijn onafhankelijk van wat voor website je hebt.

UpdraftPlus

Het is altijd aan te raden om Back-ups te maken van jouw website, als het dan een keer fout gaat kan je het binnen enkele seconden herstellen.Dit wordt wat makkelijker gemaakt met de back-up plug-in Updraft, je kan deze gemakkelijk installeren in op je WordPress hosting.
Je kan hierbij apart kiezen of je een back-up maakt van je database of van de site zelf. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om deze op een cloud dienst op te slaan en om een automatische back-up in te stellen.
Het is uiteraard wel aan te raden om dit te doen, hierbij wordt er dan bijvoorbeeld eens per week een back-up gemaakt.Ook is het aan te raden om deze data eens in de zoveel tijd lokaal op te slaan, mocht het namelijk een keer zo zijn dat je in je space geen toegang hebt dan kan je deze altijd lokaal downloaden.
Back-ups zijn verder ook te maken in ons control panel als je dit liever gebruikt.Hiervoor dien je eerst ingelogd te zijn in het control panel, je klikt vervolgens op space summary > space statistics > Backup.Vervolgens geef je de back-up een naam en selecteer je de folder waar je een back-up van wilt hebben.

Yoast SEO

SEO is ook iets wat tegenwoordig steeds belangrijk is, je moet namelijk wel gevonden kunnen worden in Google.De plug-in Yoast SEO kan je hierbij ontzettend goed helpen, de plug-in stuurt je namelijk in de juiste richting voor de wijzigingen die je door moet voeren.
Er zijn een aantal dingen waar de plug-in verder op controleert is onder andere content van je pagina.Naast dat wordt er ook gecontroleerd op de kop van het artikel, de link van de pagina, de pagina titel en de meta-omschrijving.
Bij de content wordt er voornamelijk gezocht naar de focus keywords, hierbij wordt er geteld hoeveel een woord in een bepaald artikel voor komt.Hierbij is het ook belangrijk dat je niet je pagina vol propt met deze keywords, hier wordt je namelijk ook op afgerekend.

Postman SMTP

Als je op jouw webhosting gebruik wilt maken van een contact formulier dan dien je hiervoor verbinden te maken via SMTP.Een van de plug-ins die dat mogelijk maakt is de postman SMTP plug-in.
je vult hierbij de SMTP server van MijnHostingPartner, dit is smtp.mijnhostingpartner.nl. Hierna selecteer je poort 25 en hierna dien je de e-mail gegevens in te voeren, hierna kan je gebruik maken van een contact formulier.
Indien je verder nog vragen hebt over dit onderwerp dan kan je altijd kijken of een van onze chat medewerkers aanwezig is.Mocht er niemand op de chat aanwezig zijn dan kan je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk. Ook kan je contact met ons opnemen via Twitter en Facebook.