Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Gelukkig en gezond Nieuwjaar - 2021 Nieuw klantenpanel

Gelukkig en gezond Nieuwjaar - 2021 Nieuw klantenpanel
MijnHostingPartner

Gelukkig en gezond Nieuwjaar - 2021 Nieuw klantenpanel

Beste Klant, 

Wellicht heb je al een en ander vernomen op social media of via een van onze blogposts, maar we hebben ons nieuwe klantenpanel gereed en willen deze in het nieuwe jaar live gaan zetten.

Ook is er een grote update van het controlpanel uitgekomen en die willen we dan tegelijkertijd uitvoeren.

Het nieuwe klantenpanel biedt veel voordelen!

Het bijzondere van het het nieuwe klantenpanel is dat deze veel gebruiksvriendelijker is, veel sneller en dat voor een groot gedeelte het controlpanel hier in verweven zit. Voor de meest belangrijke instellingen hoef je dus niet meer in te loggen in het controlpanel maar kan je deze ook in het klantenpanel uitvoeren.

Je dient hier bijvoorbeeld te denken aan het wijzigen van dns records, het beheren van een ftp account, het installeren van WordPress (met een klik) en het aanmaken van een mailadres. In een van onze blogitems hebben we een aantal features van het nieuwe klantenpanel uitgelicht. Zie hier de link naar het artikel: https://www.mijnhostingpartner.nl/blog/ontwikkelingen/domeinbeheer-in-het-nieuwe-klantenpanel/

Onder MijnPartnerGroep.nl hebben we meerdere concepten hangen. Zo hebben we naast MijnHostingPartner.nl ook MijnWerkplekPartner.nl, MijnBackupPartner.nl en MijnVPSPartner.nl. In het nieuwe klantenpanel hebben we al deze partners samengevoegd. Wat betekent dat je dus slechts een inlog nodig hebt voor alle concepten. En om onze trouwe klanten te belonen gaan we in 2021 ook partnerpunten uitgeven die je in onze shop om kunt ruilen voor leuke presentjes en/of kortingen.

Zo willen we onder andere DUO verificatie (2FA) gaan belonen met partnerpunten. Met DUO verificatie is er een extra beveiliging laag toegevoegd aan ons klantenpanel. Indien dit geactiveerd is dan dien je naast je gebruikersnaam en wachtwoord ook met een extra code in te loggen die verstuurd wordt naar je mobiel. Meer informatie hierover kan je uiteraard teruglezen op onze website.

Alle relevante historie wordt overgezet vanuit het oude klantenpanel

Ondanks dat we met ons nieuwe klantenpanel zoveel mogelijk met een schone lei willen beginnen hebben we wel alle relevante historie van het oude klantenpanel overgezet. Men dient hierbij te denken aan de tickethistorie, factuurhistorie en mailhistorie.

Wanneer worden de werkzaamheden uitgevoerd?

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden op 16 Januari en aanvangen om 10:00 en eindigen rond 18:00. Gedurende de werkzaamheden aan het klantenpanel kan men daar niet inloggen. De verwachting is dat dit weer mogelijk zal zijn vanaf 14:00.  De werkzaamheden aan het controlpanel zal gefaseerd gaan en met controles naar verwachting uiterlijk tot 18:00 duren. Hou er rekening mee dat er dus de gehele dag hinder zal zijn.. Wij zullen op onze aankondigingenpagina melden wanneer alle werkzaamheden zijn afgerond.

Omdat we over gaan naar een nieuw klantenpanel zijn we helaas genoodzaakt om alle wachtwoorden te resetten. Dit zal bij sommige klanten wellicht tot irritatie leiden maar helaas kunnen we de wachtwoorden uit het oude klantenpanel niet overzetten omdat deze encrypt zijn.

Van belang dus is dat, zodra de werkzaamheden zijn afgerond, je via onze website een wachtwoordherstel uitvoert en een nieuw wachtwoord instelt. Je gebruikt hiervoor het mailadres waarmee je in ons systeem staat. De rechtstreekse link voor wachtwoordherstel is: https://www.mijnhostingpartner.nl/pwreset/

Indien je voorafgaand aan de werkzaamheden nog informatie wenst en/of vragen hebt dan kan je hiervoor altijd een ticket aanmaken via het klantenpanel en/of even een mail sturen naar info@mijnhostingpartner.nl

 Voor nu wensen we je een heel goed 2021 en willen we je alvast bedanken voor het vertrouwen in ons voor het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groet,

Team MijnPartnerGroep