Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Binnenkort beschikbaar ASP.NET Core 2.0

Binnenkort beschikbaar ASP.NET Core 2.0
MijnHostingPartner

Binnenkort beschikbaar ASP.NET Core 2.0

Binnenkort beschikbaar ASP.NET Core 2.0

MijnHostingPartner.nl heeft goed nieuws binnen voor alle ASP.NET Core gebruikers! 2.0 is op 14 augustus 2017  uitgekomen. We zijn nu bezig om dit te installeren voor al onze ASP.NET Core pakket houders. Wanneer er gebruik gemaakt van kan worden zullen we deze blog post nog even updaten.
•    Maar wat is er anders aan ASP.NET Core 2.0? 
•    En hoe kan je de applicatie updaten?
Microsoft geeft aan dat het aantal API’s sterk is toegenomen en er volop gebruik van gemaakt kan worden in de ASP.NET versie met Visual studio. Ook de Framework libraries zijn nu beschikbaar.  API’s die nu te gebruiken zijn nummeren meer dan 32000 API’s.  Wat het makkelijker maakt om je code te porten naar een .NET Standard Library zonder veel aanpassingen.
Wat de eerste versie van ASP.NET Core zo interessant maakte is dat het voor bijna elk platform ondersteund wordt. Of het nu Linux, Windows of Mac is.  Dit is in deze update nog meer uitgebreid naar 6 meer.  Hier vallen bijvoorbeeld onder:
•    SUSE Linux Enterprise
•    Debian
•    MacOs sierra
Later in het jaar worden er nog meer besturingssystemen toegevoegd aan de lijst van ondersteunde.
Sinds ASP.NET Core uit is heeft MijnHostingPartner.nl hier speciale pakketten voor gemaakt. Je staat dan met je hosting space op een speciale server die voorzien is van de laatste techniek. Daarbij sta je standaard op een SSD schijf voor de optimale snelheid van je website.

Razor pagina’s

Nu ook mogelijk met ASP.NET Core 2.0 zijn Razor pagina’s. Dit maakt het mogelijk om pagina gefocuste scenario’s makkelijk te maken met de huidige Model-View-Controller architectuur. Razor pagina’s zijn een pagina first structuur dat ervoor zorgt dat jij de focus kunt leggen op de gebruikerservaring.

Templates

De templates die met ASP.NET Core 2.0 meegeleverd zijn, zijn nu ook onderdeel van Razor pagina’s. In combinatie met het MVC patroon zijn ze nu snel op te zetten.  Ook  zijn er een aantal 1 pagina templates die razendsnel uitgerold kunnen worden voor bijvoorbeeld Portfolio websites.
Om te lezen hoe je een aantal updates kunt toepassen kan je een kijkje nemen op de officiële pagina van Microsoft:
https://blogs.msdn.microsoft.com/webdev/2017/08/14/announcing-asp-net-core-2-0/