Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

WordPress websites waar moet je op letten

WordPress websites waar moet je op letten
MijnHostingPartner

WordPress websites waar moet je op letten

WordPress websites waar moet je op letten?

Om een WordPress website succesvol te hosten dien je met een aantal zaken rekening te houden. WordPress Hosting is namelijk erg eenvoudig op te zetten en mee te werken, echter zijn er wel een aantal punten waar je extra aandacht aan zal moeten besteden. Welke punten dit precies zijn gaan we in deze blog post behandelen.

Laadtijd

Een WordPress website kan heel snel zijn op onze WordPress SSD hosting pakketten. Hiermee sta je op onze razendsnelle SSD schijven die beschikken over de laatste technologie. Een WordPress website kan echter trager laden door een aantal onderdelen. Deze onderdelen kan je opverdelen in het volgende:

Plugins

Een plugin is het medium in WordPress waar je vrijwel alles mee kan configureren, daarom ontstaan er websites met een groot aantal plugins. Dit is echter niet raadzaam om op deze wijze te werk te gaan. Meer plugins betekend namelijk meer bronnen die ingeladen moeten worden voor de eerste laadtijd van een website. Daarom raden we altijd aan om de plugins voor je hosting zo minimaal mogelijk te houden. Dit zorgt ervoor dat je zo min mogelijk hoeft in te laden en daarom jouw WordPress website zo snel is als ieder ander.

Thema's

Met jouw WordPress thema kan je jouw website zo stylen als je zelf in gedachten hebt. Het is raadzaam om echter rond te kijken naar beoordelingen van anderen en in de gaten te houden of het thema regelmatig bijgehouden wordt. Voor de beveiliging en de laadtijd van jouw WordPress website is dit namelijk erg belangrijk. Probeer ook rond te kijken hoe groot alle bestanden zijn voor het thema en of dit op een logische wijze is ingedeeld. Als je een keer iets handmatig wilt wijzigen aan je webhosting dan moet het niet het geval zijn dat je 30 bestanden na moet lopen.

WordPress versie en PHP

WordPress versie is een aandachtspunt. WordPress is een open source CMS systeem wat constant in ontwikkeling is. Omdat het zo populair is zorgt dit ook voor aandacht van internet criminelen. Om jouw website veilig te stellen is het dus zaak dat je de WordPress versie altijd up to date houdt. Hier zitten de laatste beveiliginsmaatregelingen in.

De PHP versie is bij MijnHostingPartner.nl hosting altijd in te stellen op de laatste versie. Maak hier ook gebruik van. De wijzigingen die in PHP 7.x zijn doorgevoerd hebben namelijk ook een positieve inpact op de snelheid en beveiliging van jouw WordPress website.