Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Webshop met nopCommerce

Webshop met nopCommerce
MijnHostingPartner

Webshop met nopCommerce

Webshop met nopCommerce

Een webshop starten veel ondernemers om een breder publiek te kunnen bedienen, met uiteindelijk minder kosten dan een gewone winkel. Veel kleine ondernemingen starten zo een webshop uit hun huis of een kantoortje . Dit kan omdat je eigenlijk alleen maar toegang nodig hebt tot:

  • Een internet verbinding
  • Postkantoor of wijze waarop je de bestelling naar de klant toe kan zenden
  • Opslag voor je goederen. Of dit nu online of offline is.
  • Hosting

Hosting

Hosting is het belangrijkst voor een webshop. Je wilt natuurlijk geen downtime hebben of veel problemen. Dat kost je elke keer dat de website offline is een klant en inkomsten. Bij MijnHostingPartner.nl hebben we een uptime van 99.99%, met onze ASP.NET Core hosting die speciaal is ingericht voor nopCommerce heb je de stabielste omgeving voor jouw webshop.

nopCommerce

nopCommerce is een uitgebreid e-commerce systeem wat vooral heel fijn is om mee te werken. Je kan vrijwel alles aanpassen naar jouw wens en stijl en je hebt nauwe inzicht in wat werkt op jouw webshop. Wanneer je een order wilt inzien of annuleren kan dit makkelijk en op elk apparaat. Zo kan je dus even snel onderweg je webshop openen en een update geven aan je klanten. De administrator omgeving is zo ingericht dat het zich automatisch aanpast naar je scherm.

Snelheid van je webshop

nopCommerce heeft als grote voordeel dat het ontzettend snel is in vergelijking met andere webshops. Snelheid van je webshop is uitermate belangrijk voor je klanten. Het is meerdere malen aangetoond dat klanten zich hieraan ergeren en het winkelmandje verlaten.

Met de snelheid van ASP.NET en onze hoge kwaliteit SSD hosting schijven van Intel zal je nopCommerce hosting ongekend snel zijn. Geen eindeloze optimalisatie meer toepassen maar gewoon installeren en aan de gang met je webshop.

Support bij MijnHostingPartner.nl

Wanneer je een vraag hebt dan kan je erop vertrouwen dat de online chat van MijnHostingPartner.nl je snel verder kan helpen. Achter de chat zit een enthousiast team wat je graag bijstaat voor al je hosting en nopCommerce vragen. En met 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag bereikbaarheid zijn we nooit ver weg.