Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Wat is gedeelde of shared hosting

Wat is gedeelde of shared hosting
MijnHostingPartner

Wat is gedeelde of shared hosting

Wat is gedeelde hosting of shared hosting?

Gedeelde hosting of shared hosting is de meest voorkomende manier waar websites op gehost worden. Dit omdat het een voordelige wijze is om jouw website op het internet beschikbaar te krijgen. Op gedeelde hosting worden meerdere websites op 1 server gezet waarbij de resources zoals geheugen en processor gedeeld worden onder de websites. Dit heeft als voordeel dat je geen server onderhoud hebt en dat je verder geen technische kennis nodig hebt om jouw website te hosten. Dit regelt MijnHostingPartner.nl dan allemaal voor je.

Gedeeld of eigen IP adres

Bij MijnHostingPartner.nl heb je op onze pakketten standaard een gedeeld IP adres waarop jouw website draait. Hiervoor kiezen wij om onze diensten zo scherp mogelijk te prijzen. Wanneer jouw website behoefte heeft aan een eigen IP adres voor wat voor reden dan ook dan kan je hier altijd voor kiezen. Wij activeren dan een eigen IP adres voor jouw domein en website.

Voordelen van Gedeelde hosting

De voordelen van gedeelde hosting of shared hosting zijn bij MijnHostingPartner.nl als webhost het volgende:

Goedkoop en uitstekende dienstverlening

Omdat onze prijzen zo scherp zijn kan je afvragen of onze dienstverlening dit ook laat blijken. Maar niets kan verder van de waarheid zijn! We kunnen wel de dienstverlening bieden die je zoekt aangezien wij geen telefonische helpdesk hebben. Wij hebben hiervoor de online chat en het ticketsysteem. Zo kunnen we toch jou bij alle problemen en vragen snel te woord staan dankzij onze uitstekende reactietijd.

Makkelijke hosting

Met ons control panel kan je eenvoudig een website live zetten of jouw WordPress webhosting of Umbraco hosting opzetten. Dit komt door onze makkelijke web application gallery waarin een hoop applicaties binnen enkele klikken te installeren zijn. Zo kan je eenvoudig jouw favoriete CMS installeren en gebruiken.

VPS hosting

Wanneer er meer nodig is voor jouw hosting dan kan je bij MijnHostingPartner.nl als webhost altijd flexibel overstappen of uitbreiden. Als jouw website verkeer op een gegeven moment dusdanig hoog wordt dan is het een slim idee om over te gaan stappen op een eigen server oftewel VPS. Met een VPS kan je nog kiezen tussen twee opties. Managed of unmanaged. Dus in eigen beheer of in ons beheer. In eigen beheer ben je dan ook verantwoordelijk voor de updates en de overige serverinstellingen. Met een VPS in ons beheer heb je verder geen technische kennis nodig om jouw website in de lucht te houden. Wij zorgen er dan voor dat alles met betrekking tot beveiliging en updates voor jouw up to date blijft.