Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Verschillende asp.net Content Management Systemen

Verschillende asp.net Content Management Systemen
MijnHostingPartner

Verschillende asp.net Content Management Systemen

Iedereen zal vast al wel eens gehoord hebben van CMS je kan hierbij denken aan WordPress of Joomla, hiermee kun je gemakkelijk jou website opstellen.Ook heeft asp.net hosting de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende CMS systemen.In deze blog post zullen wij een aantal Content Management Systemen voor asp.net behandelen.

Umbraco

Om te beginnen zullen wij een van onze favoriete Content Management Systemen behandelen genaamd Umbraco, dit is een CMS dat er om bekend staat vanwege de flexibiliteit.Het is niet alleen een prettig CMS om mee te werken maar mocht je ergens niet uit komen dan staat de community van Umbraco vrijwel altijd voor je klaar.

Omdat het een hartstikke flexibel CMS is met een grote community is dit erg prettig en om mee te werken.Je kan dit CMS verder gebruiken op onze asp.net pakketten, je hebt hierbij ook direct het voordeel dat jou website op een SSD geplaatst wordt waardoor die nog een stuk sneller is.

Wanneer je Umbraco wilt installeren dan kan je dat op de volgende wijze doen: Umbraco installeren.Als je interesse hebt in Umbraco hosting dan kun je altijd kijken of een van onze chatmedewerkers beschikbaar is om je vragen te beantwoorden.

DotNetNuke

Een ander systeem dat heel erg populair is onder asp.net gebruikers is DotNetNuke, in tegenoverstelling tot Umbraco is DNN nog makkelijker te gebruiken.Je hoeft hierbij namelijk niet in configuratie bestanden of code te kijken waardoor het voor de beginnende gebruiker wat gemakkelijk is.

Een ander groot voordeel van DNN is dat je direct werkt met het uiterlijk van de website, wat dit betekend is dat je eigenlijk vrijwel direct te zien krijgt hoe je wijzigingen er op jou website uit komen te zien.Je hoeft hierbij dus niet eerst jou wijzigingen te publiceren of up te loaden om te kijken hoe dit er verder uit komt te zien, DotNetNuke is een CMS dat uitermate geschikt draait op onze asp.net hosting.

Kentico

Kentico is net als Umbraco een CMS dat hartstikke flexibel is, je kan er namelijk van alles mee maken.Denk hier bij aan blogs, portfolio of zelfs een eigen webshop, deze flexibiliteit is hartstikke fijn voor als je een eigen website wilt maken, zo zit je namelijk niet vast aan een 'soort' website.

Dit CMS is uitermate geschikt voor kleinere bedrijven, zo heb je een betrouwbaar systeem dat hartstikke veilig is, echter is dit CMS niet volledig gratis.Je hebt namelijk een gratis editie en een betaalde versie, met de gratis versie heb je de mogelijkheid om duizend pagina's en honderd gebruikers.Indien je een kleiner bedrijf hebt is dit dus een goede optie om mee te beginnen, wanneer je een groter bedrijf hebt kun je uiteraard ook de betaalde versie nemen alleen de kosten hiervan liggen erg hoog.

Mocht je verder nog vragen hebben over Kentico hosting dan kun je altijd kijken of een van onze chat medewerkers beschikbaar is.Indien er niemand op de chat aanwezig is dan kun je altijd een ticket aanmaken richting onze helpdesk.