Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Umbraco Hosting

Umbraco Hosting
MijnHostingPartner

Umbraco Hosting

Umbraco Hosting

MijnHostingPartner.nl onderscheidt zich door een uitstekende omgeving te hebben voor Umbraco hosting. Wij bieden de laatste technologie voor ASP.NET en de stabielste servers. Je kan een Umbraco website makkelijk verhuizen naar onze servers en mocht je hier geen zorgen om willen hebben dan verhuizen wij kosteloos de website voor je. Met onze Umbraco hosting sta je ook op onze laatste SSD schijven om ervoor te zorgen dat je website zo snel mogelijk draait. Umbraco is van zichzelf al snel maar met onze hosting zal je website het snelst zijn!

Umbraco Hosting

Umbraco Hosting verhuizen

Een snelle website zorgt niet alleen voor een fijne gebruikerservaring voor je klanten maar ook voor een betere score in de zoekmachine ranking! Je beschikt ook gelijk over een MS SQL database met de Umbraco pakketten. Hierdoor kan je gelijk aan de slag zonder extra kosten. Met onze hosting heb je alles in 1 keer en een duidelijke jaarlijkse factuur!

Het verhuizen van een Umbraco website kan in een aantal stappen worden afgerond. Wij hebben hier ook (zoals vrijwel alle vragen) documentatie voor in de kennisbank. Zo kan je stap voor stap aangegeven met screenshots zien welke stappen je moet nemen. Zorg altijd voor een goede lokale backup voordat je de website verhuist.

Umbraco Hosting support

Met Umbraco hosting bij MijnHostingPartner.nl kan je voor al jouw vragen terecht via de online chat en het ticketsysteem. Hier staan enthousiaste medewerkers voor je klaar die ervaring hebben met Umbraco en je gauw verder kunnen helpen. Met de online chat kunnen we je helpen voor alle snelle vragen. Het ticketsysteem is het volgende niveau voor de uitgebreidere problemen.

Via ons control panel is het makkelijk om een automatische backup te laten maken. Dit zorgt ervoor dat er elke week (of dag zelfs) een backup wordt gemaakt van je Umbraco Hosting. Zo ben je er altijd zeker van dat je nog een wijziging terug kunt draaien zonder enige problemen.