Webhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nlWebhosting | Hosting Nederland  - Mijn Hosting Partner.nl

Umbraco Content Management Systeem

Umbraco Content Management Systeem
MijnHostingPartner

Umbraco Content Management Systeem

Umbraco Content Management Systeem

Umbraco is een populair Content Management Systeem of CMS wat je de mogelijkheid geeft om jouw website te maken en te beheren via een gemakkelijke omgeving. Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare plek voor je bestaande Umbraco website of een nieuwe start te maken dan is MijnHostingPartner.nl jouw nieuwe partner! We hebben namelijk speciale ASP.NET Core hosting pakketten die bijzonder geschikt zijn voor het CMS Umbraco.

Laat je verassen door de specificaties!Maar wat maakt Umbraco anders? Umbraco is een CMS wat geschreven is in ASP.NET, dit is een code taal die afkomstig is van Microsoft. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het meest populaire CMS WordPress hosting waar een groot deel van het internet mee is gemaakt, is dit dus geen PHP. De database die Umbraco kan gebruiken is tevens een voordeel van Umbraco. Er kunnen namelijk maar liefst:

  • MSSQL
  •  MySQL

SQL Server Express

Soorten databases gebruikt worden, bij onze ASP.NET Core hosting pakketten heb je standaard MySQL databases en MSSQL of Microsoft SQL databases bij zitten. Je hoeft dus geen aparte licentie kosten te betalen voor MSSQL zoals je dit met onze reguliere pakketten wel hebt. SQL SE raden wij niet aan om te gebruiken aangezien dit een database is die niet geschikt is naarmate je website groeit of populairder wordt.

Eigen Application Pool

Met een eigen Application Pool wil het zeggen dat je niet bang hoeft te zijn van overlast van andere gebruikers op de hosting. Je hebt namelijk een stukje eigen resources die ervoor zorgen dat jouw website altijd online blijft. Ook een stuk meer controle die je kan uitoefenen is tevens niet geheel onbelangrijk.SnelheidUmbraco staat bekend als een snel CMS, zeker met de hosting van MijnHostingPartner.nl kan je ongekende snelheid tegemoet zien dankzij de laatste technologie.

Denk hierbij aan SSD schijven, die sneller zijn dan de traditionele harde schijven. De Eigen Application Pool en resources. Zo geinstalleerd bij MijnHostingPartner.nl Starten met Umbraco is bij MijnHostingPartner.nl een fluitje van een cent, installeer Umbraco even via de web app gallery of gelijk via een FTP connectie waar je ook met Visual studio kan werken. Werk aan je website via de browser om de content te bewerken en een scala aan andere functies. Umbraco hosting heb je bij MijnHostingPartner.nl!